Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Sensation XL, vagy iPhone 4?

HTC Sensation XL, vagy iPhone 4?

Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok és miért?

2012. márc. 26. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:

XL. Egyértelmű.

Yupiter

2012. márc. 26. 17:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Iphone 4. HTC szart sem ér.
2012. márc. 26. 17:54
 3/10 anonim válasza:
Ez az a HTC szart sem ér ink az Iphone 4
2012. márc. 26. 17:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha lehet, indokoljátok is! :)
2012. márc. 26. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:
iphone 4 ios miatt ráadásul nem kell nekem 1 4.7 colos telefon az már túl nagy. + ennyi pénzért ha androidot akkarok ott a sensation vagy az xe ami 2 magos ennyiért.
2012. márc. 26. 18:20
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

utolsónak: az XL is kétmagos. Gratulálok, fiam, most már leülhetsz.

Aki szerint az iphone 4 a király, és a HTC szar, indokolja is meg. A szifon is kínai, ugyanabból a "szarból" pakolják össze.

Válasz a kérdésre: Nekem Galaxy S2-m van, a helyedben megfontolnám azt is. Pro és kontra (android vs szifon):

-az iOS zárt rendszer. Ebből adódóan az alatta futó hardverre optimalizálják, azaz gördülékenyebb, mint a legtöbb droid (se S2, se Sensation XL esetén nem kell ettől félni).

-az iPhone kijelzőjénél jobb felbontást csak a Samsung Galaxy Nexus nyújt, mondjuk sokkal jobb a kijelzője is (becsinálsz a Super AMOLED Plus-tól. De tényleg. A fekete valóban fekete, mellette a fehér valóban fehér. Teljesen természetes a kontraszt).

-az iPhone hülyebiztos. Azaz, ha abszolút semmi informatikai affinitásod nincs, akkor nem is babrálod, és nem is cseszed el. Ezzel szemben az androidot el lehet Qrni, de ha értesz angolul, 5 perc alatt találsz rá megoldást.

-az iOS alkalmazások java része fizetős. Androidra megtalálsz mindent google-n fél perc alatt, még azt is, amiért fizetni kéne.

-az iPhone külseje üveg. Ha leejted, vszeg törik, és nincs rá garancia - ugrik rá legalább 20 ezred. Az S2-t már legalább 10x ejtettem le, egy kis karc van rajta.

-az iPhone úgy néz ki, ahogy. Ha nem tetszenek az ikonok, szívtad. Androidon root nélkül is tudsz más indítóalkalmazást használni.

-ha már root. root/Jailbreak mindkét esetben garanciavesztéssel jár. A különbség az, hogy androidos telefonokhoz tudsz rendelni USB jig-et, ami szervízmódba teszi a telefont, azaz rá tudod telepíteni a teljesen szűz, gyári OS-t, ami majdnem mindig meg is oldja a szoftveres problémád. iPhone-t viheted szervizbe, vagy megcsinálják, vagy nem.

-a szerviz. iPhone-t nem javítanak garanciálisan, csak cserélnek. Ha buktad a garanciát, viheted sarki GSM-eshez, aki vagy elkúrja, vagy nem. Ha droidon ugrik a gari, még mindig megcsinálják, csak fizetned kell érte.

Szerintem a kettő közül HTC, de ha javasolhatom, nézz rá az SGS2-re, és a Galaxy Nexusra is. Ha kérdésed lenne, írj mailt, elvileg tudsz :)

2012. márc. 26. 19:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Android és HTC párti vagyok, de nekem már túl nagy a 4,7", szóval nem vennék XL-t.

Ha neked ez még kényelmes, akkor jó vétel.

Amúgy iPhone 4 és az iOS is jó, általában csak a tulajukkal van baj, ki kell próbálni mindkettőt élőben, és amelyik megtetszik azt vedd meg, mert hiába jó mindkettő, mindenkinek más tetszik.

Amúgy az XL csak 1 magos.

Ja és kérdező:

helyedben várnék a HTC One S-re (vagy One X-re, ha mindenképp kell a 4,7"), újabbak, jobbak, HTC Sense 4.0, és sokkal drágább nem lehet.

2012. márc. 26. 20:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi a bőven kifejtett indoklást! :) Hogy őszinte legyek, most azonnal még nem akarok telefont venni, csak nézegetem őket, hogy ha majd oda kerül a sor... Ez a két telefon nyerte el a tetszésemet, de ránézek a két Samsungra is, hátha... :) Még 1x köszi!
2012. márc. 26. 20:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Jaj... az utolsó előttinek írtam, de a "valós" utolsónak is köszönöm, az is hasznos volt! :D (meg persze mindenki másnak is)
2012. márc. 26. 20:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Még azért írhattok véleményt! :)
2012. márc. 27. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!