HTC Sensation XE with Beats (R) audio vagy iPhone 4S? Melyik jobb, és miért?
Ha valakinek nincsenek egy telefonvásárlásnál szigorú megkötései a hardverrel szemben (legyen nagyon jó kamerája, legyen qwerty billenytűzete), illetve ezzel párhuzamosan kevésbé érdekli a dolog szoftveres része (nem számít a felhasználói élmény, alkalmazások sokszínűsége és a felhasználói felület), akkor szerintem a következő lépéseket kell követni: árkategória meghatározása, operációs rendszer meghatározása, konkrét telefon meghatározása.
Tehát esetedben nem egy iPhone vs XE, hanem Android vs iOS kérdésről kell, hogy szóljon. Szerintem egy átlagos felhasználónak nem a kamerák közti hajszálnyi különbségek, nem a bootolás gyorsasága, és 0,01 mp-nyi lassúság számít a másik telefonhoz képest, hanem a felület, amin ezt az egészet végrehajtja, amit néz, ami meghatározza a felhasználói élményt (mert a már megszabott árkategóriában ezeket az operációs rendszer különbségei határozzák meg elsősorben).
A kérdés pedig halál egyszerű: testreszabhatóság, vagy elegancia?
SZERINTEM elegancia, és ha már elegancia, akkor inkább legyen izgalmasan elegáns (WP), mint egyszerűen, már-már primitíven elegáns(iOS). Tehát Lumia 800 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!