Milyen "buktatói" lehetnek egy Iphone 4 kéz alatt vásárlásakor?
Először is biztosra kell menned, hogy nem klón telefon-e.
Ne legyen benne kínai app. Ha az aksit kiveszed belőle, akkor van 1 matrica, vagymi leírással. Ha Made in China van ott, akkor klón. :D Nincs benne memóriakártya, s nem is lehet beletenni. Micro SIM való bele, nem sima. A töltője teljesen más. Más az, ha meg vagy győződve róla, hogy eredeti, akkor az lehet a baj még, ha előfizetéses, s nem fizeti, esetleg lopott telefon. Szerintem újonnan érné meg, vagy valami GSM boltból venni.
Vigyázni kell, a verébfaktorra...
Ha az túl magas akkor,nehogy megvedd!!
Köszi a válaszokat!
Én úgy tudtam nem lehet szétszedni az Iphonokat, így hogy nézzem meg az aksi mögött?:D
Hogy tudom azt ellenőrizni, hogy van e felhalmozott be nem fizetett részlet?
Először is gépre rá kell dugni. Ha itunes felismeri, akkor valószínű nem klón. Másodszor származását sem
árt igazolni, azonnal kipróbálni saját sim kártyával.
Ha legális, akkor doboz, töltő, stb-n kívül el kell kérni az előfizetési/prepaid papírt megnézni, hogy ki van-e fizetve, vagy tartozik-e hozzá valamilyen kötöttség.
Külföldről behozott import telókkal vigyázni kell, mert ha elsikították a vámot, akkor lehet lelövik/begyűjtik a telót.
Iphone-t tényleg nem lehet szétkapni úgy, mint más telót, aksit nem lehet kivenni, mint másik telónál.
1#-szerinted az eredeti ajfonon nincs ott a made in kina felirat,madar?
:)
ertesz hozza te is,mint kiskutyam a harangonteshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!