Htc Sensation Xe vagy Iphone 4s?
Az Iphone mellé szól a gyorsabb szebb kezelőfelület és a kisebb kijelző. Htc mellett a Beats by Dre és az hogy valamivel talán olcsóbb, nameg a Htc kinezete jobban tetszik mert nem tucat telefon.Nekem fontos egyébként a kamera minősége és az üzemidő is.
Samsung fanok kimeljenek!(Van tabom nem kell sgs2, se Nexus)
Nem ide tartozik, de szemezek az Ipod touch 4-el is mivel azt nem hordanak folyton magammal így neám feltenem ha olyan helyen vagyok, mivel nem vinném magammal. Hátránya az hogy nincs 3g és gyenge a kamera.Fog kijönni új touch?
S3-at tuti nem fogok venni. 1. Túl nagy kijelző 2. Az ára az években lesz. Oké lehet hogy még akkor is a mostani telom lesz, de az iphonr vagy a htc is olcsóbb lesz addigra.
Nem tudom. Nem vagyok annyira Iphone parti. Lenyűgöző a kezelofelulet a design de sok problémám is van vele. Ugyan ez elmondható a Htc ről is. Nincs egyenlőre olyan telefon ami számomra tökéletes lenne. Egy kisebb kijelzos nagy tudású telefont szeretnék. Ezt az Iphone jobban megtestesiti, de akkor is tucat, valószínűleg ellopnák, feltenem, cserelgetni se tudnám a simet a micro sim miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!