Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Sensation vagy Iphone 4g?

HTC Sensation vagy Iphone 4g?

Figyelt kérdés
Telefonvásárlás előtt álok, és ez a két telefon maradt versenyben. Inkább tapasztalatokra vagyok kíváncsi mint sem elfogult "FAN" válaszokra. Köszönöm. :)

2012. márc. 26. 11:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
HTC, már csak azért mert annak a nevét helyesen írtad le... Nincs iPhone 4g NINCS!! van iPhone 4 és 4S
2012. márc. 26. 11:23
 2/15 anonim ***** válasza:

Mindkettő jó, mindkettővel nagyjából ugyanazt lehet csinálni, csak mégis teljesen más.

Hardveresen is mindkettő jó, Sensation valamivel jobb, iPhone viszont jobban van optimalizálva, szóval behozza a hátrányt, és kb ugyanott vannak.

Majd biztos jönnek a fanboyok, akik szerint ez szar, meg az szar, azokra egyáltalán ne hallgass, egyik sem szar, csak mindegyiknek más jön be.

Te is próbáld ki élőbe mindkettőt, és azután dönts, hogy melyiknek jön be jobban a kezelőfelülete (bár Android előnye, hogy ezt pár mozdulattal teljesen lecserélheted), a felépítése, stb.

Amit azért nem árt figyelembe venni: a Sensation 50 ezerrel olcsóbb.

2012. márc. 26. 13:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Én iphone vennék mert Ios szerintem sokkal stabilabb és jobban van optimizálva + bár ez szubjetiv nekem se a mérete se a kinézete nem jön be a sensationak bár hardveresen tényleg erős az iphone és a sensation között 20 ezer különbség van illetve a 16gb veszel 40ezer (de akkor a htc vehetsz memóriakártyát szóval az is kb 10ezer )
2012. márc. 26. 14:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Bocs az elírásért... Iphone 4-re gondoltam. De gondolom azért érthető voltam, vagy??? :)
2012. márc. 26. 15:07
 5/15 A kérdező kommentje:
Igazából volt már Galaxy tab-om, meg Iphone 3g-m, mindkettőt szerettem kezelni, de most elsősorban zenei programokat, gyakorlatokat szeretnék futtatni rajta, rajtuk. Épp azért kérdezem a tapasztalatokat mivel nekem mindkettő telefon maximálisan tetszik, csak döntésképtelen vagyok. Olvastam mindkettőről jót is rosszat is...
2012. márc. 26. 15:11
 6/15 anonim ***** válasza:
iPhone mindenképp + nagyon jó zenei programok vannak hozzá, akár fruity loops studio is :)
2012. márc. 26. 16:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Zene programokat? Iphone. Nem kerdes. Bar akkor mar ipad.. Es melle egy gagyi mobil.
2012. márc. 26. 18:11
 8/15 anonim ***** válasza:

Nézd meg konkrétan melyik program kell neked, és ha nincs az egyikre, akkor egyértelműen a másikat vedd.

Valószínűnek tartom Appstore az ilyen programok terén (még) jobban áll, Androidnak itt be kell pótolni a lemaradást.

2012. márc. 26. 19:51
 9/15 anonim válasza:
44%
én mást mondanék, sony ericsson xperia s az jobb mint az iphone
2012. márc. 28. 09:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Az Xperia S , P , U jobb lesz mint az iphone.. (amúgy igazad van :)
2012. márc. 28. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!