Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Sensation vagy Iphone 4g?

HTC Sensation vagy Iphone 4g?

Figyelt kérdés
Telefonvásárlás előtt álok, és ez a két telefon maradt versenyben. Inkább tapasztalatokra vagyok kíváncsi mint sem elfogult "FAN" válaszokra. Köszönöm. :)

2012. márc. 26. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
elvagy tévedve csak a sony xperia S lesz jobb mivel 2magos de annál meg 4s jobb de lényegében szerintem a kérdezőt nem az érdekli hogy most melyik gyorsabb tesztek szerint hanem melyikre van több zenei program és szerintem ebbe az ios vezett
2012. márc. 28. 22:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Amúgy hülyeség, hogy ez meg az jobb.

Egyértelműen nem lehet kijelenteni, hogy jobb, mivel más az egész felépítése, az egész OS.

Még Android-Android készülék között lehet mondani, hogy jobb (és ott sem olyan egyszerű a helyzet, mert ahány gyártó annyi UI és változtatás), de 2 teljesen más OS összehasonlíthatatlan.

2012. márc. 28. 23:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Nekem mind1, hogy HTC vagy IPHONE 4. A kérdésem ha nem nyilvánvaló az, hogy személyes tapasztalatok alapján melyik a megbízhatóbb telefon... Melyikkel lesz kevesebb gondom... Azok a zenei programok amiket használni akarok mind2 telefonon megtalálhatóak... A kérdés annyi, hogy személyesen próbáltátok-e ezt a két telefont, és melyik az amelyik megbízhatóbb :)
2012. márc. 29. 02:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Mindkettő megbízható, mindkettő jó gyártó, mindkettő erős telefon, jó OS-sel, gyors, nem fagy le, stb.

Egyikkel sem lehet gondod, iPhone-t talán könnyebb kezelni, meg az olyan, hogy bekapcsolod és mehet mindent, Androidhoz kell egy fél óra, hogy jól átlásd a dolgokat.

Meg azért azt is figyelembe venném, hogy iPhone egy 20-25 ezerrel drágább, abból már kijönne Sensation XE vagy XL is.

2012. márc. 29. 09:59
 15/15 feca4 válasza:
Iphone 4 4s sz jó jó grafikája van töb miliós képszínei
2012. ápr. 20. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!