Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telót ajánlatok első...

Milyen telót ajánlatok első androidos telefonnak? Samsungot szeretnék, az ace-en gondolkodtam és az S2-n, persze az már egy másik kategória.

Figyelt kérdés

2012. márc. 23. 22:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
17:08 as maximálisan igazad van...
2012. márc. 24. 20:11
 32/37 anonim ***** válasza:
LOL, miben van igaza? Abban, hogy 480×860-as a felbontása, vagy abban, hogy még nem próbáltam? :D Jól egymásra találtatok...
2012. márc. 24. 20:22
 33/37 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel. Ha te azt sz@rozod, akkor az nem az én bajom. Nem kell meggyőznöm senkit, hogy kinek mi.. Ha erre vered Jolinar, akkor hajrá, csak folytasd ezt, amit csinálsz! :D

De nem szeretnél csinálni 1 olyan accountot, melynek az lesz a neve, hogy mindenhater? Minden embernek más fajta ízlése van. Neked nem jutott, ennyi.. Haterkodj itt tovább, és hátha jobb lesz neked. De lehet, hogy énis csinálok 1 olyan napot, amiben sz@rozok mindent. Kipróbálom, hogy milyen lehet ez. Jó amúgy? :D

2012. márc. 24. 20:32
 34/37 kisvuk29 ***** válasza:
Az Xperia S-el csak az ára a baj.Nem rossz a Live,de ha fb-zel és SMS-ezel akkor tudás és írás szintjén is jó vétel a mini pro.Én azt használok egy ideje,nekem bevált.Nagyon jó első telefonnak,mert nekem ez az első androidosom,de nagyon jó.De ha Samsungot akarsz nagyon nem gátollak meg,de egy Gio vagy hasonló is jó LEHET,mert nem csak az a kettő van.
2012. márc. 26. 14:52
 35/37 anonim ***** válasza:

Az előző oldal elkerülte a figyelmed? Mindössze 17 telefont soroltam fel... Ez mióta mindenhaterség?

2012. márc. 26. 15:40
 36/37 anonim ***** válasza:
Yupiter kissé elfogult a Sony irányában. DE! Jelenleg tényleg a Sony Xperia S a legjobb a piacon (Persze csak amíg meg nem jelenik a HTC One X...) Az S2 nem mai darab! EZt az is belátja aki úgy gondolja, hogy az jó. Egy egy éves telefon ugyanolyan processzorsebességgel tuti lassabb mint egy vadonat új, hiszen a processzorok folyamatosan fejlődnek!
2012. márc. 27. 16:21
 37/37 anonim ***** válasza:

Akkor a kedves kérdező ezeket olvasssa el:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

itt meg még kereshet:

[link]

kellemes olvasgatást

2012. ápr. 14. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!