Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telót ajánlatok első...

Milyen telót ajánlatok első androidos telefonnak? Samsungot szeretnék, az ace-en gondolkodtam és az S2-n, persze az már egy másik kategória.

Figyelt kérdés

2012. márc. 23. 22:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Elfogultság ide vagy oda, de nem egyszer próbáltam az S2-t. A hardver jó, minden más rossz - de a szoftver mindenképp. A kijlező szubjektív, ahogy az anyaghasználat és a dizájn is, mindenesetre nekem soha a büdös életben nem kéne Samsung. Éppen ezért kerülöm a samsungmániás szűk látókörű embereket, mert csak a konfliktus van belőle. Itt sajnos ez elkerülhetetlen.
2012. márc. 24. 13:35
 22/37 anonim ***** válasza:
Ott a pont Jolinar!
2012. márc. 24. 13:37
 23/37 anonim ***** válasza:

Mások a felhasználói igények. Én speciel leszarom a szoftvert, egyrészt cserélem custom ROM-ra, másrészt átírom ami nem tetszik.

A Sense UI pl., amit sokan olyan nagyra tartanak, engem kifejezetten irritál.

2012. márc. 24. 13:42
 24/37 anonim ***** válasza:

Hiába írjátok, hogy hol a pont.. oda tette..

Nem kell most offolni, mert így rajleszel..

Ha zavar a szoftver, akkor lecseréled, ha pedig sügér az illető hozzá, akkor az már engem nem érdekel. Nincs semmi copy a samu designjében, ez benne az egyedi, amit pl megszokhattatok az HTC-ben, azért szeretik egyesek. A Samura is ezek a vonások a jellemzőek, bevált, mert sokan veszik.. Használok almát meg samut is, erre van valami külön szó, hamár az ellenségeskedésről van szó?

2012. márc. 24. 15:29
 25/37 anonim ***** válasza:

Nincs szó ellenségeskedésről, én pl soha nem vennék almát, de azt elismerem. Samsungot se vennék, de azt nem is tartom semmire.

Dizájnon azt értem, hogy baromi sok a kihasználatlan felület, feleslegesen nagy a felső és alsó túlnyúlása az összes telefonjuknak és nyomatják a botrányos felbontású kijelzőiket (igen, az S2 is közéjük tartozik, 218 ppi nagyon nem számít jó felbontásnak).

2012. márc. 24. 15:41
 26/37 anonim ***** válasza:
Nem értem miért botrányos a felbontása. Az Xperia Mini es LWW-nek 180-190 körüli PPI-je van, mégis minden 2. kérdésnél ezt ajánlják. Az iPad 2-nek 130 körüli PPI-je van.
2012. márc. 24. 15:50
 27/37 anonim ***** válasza:

Ami tetszik! Ne mások döntsék már el, hogy mit vegyél! Nem ismerlek, ezért nem tudom, hogy mi kell neked. Azt tudom, hogy én sosem vennék Galaxy Ace-et. Az S2-n azért elgondolkodnék, hiszen a szoftvert lehet cserélni. Valamelyik új Sony-t, vagy HTC-t ajánlom.

Ui.: Miért lenne 1. andoidos készüléknek egy rosszabb készülék? Egy drágább telefon csak jobb mint ey olcsóbb. Amikor még csak tanulod a rendszer elemeit, akkor nem nyúlsz olyan mélyre, hogy elrontsd, amikor meg már belejössz, akkor már egy gyengébb telefon csak hátráltat.

2012. márc. 24. 16:01
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Én is ajánlom őket, mert jó az ár-érték arányuk, a kijelző ott másodlagos. De az S2 majdnem 100 ezerrel többe kerül náluk.

Az iPad 2 kijelzője nagyon fos, említésre sem méltó.

Egy normális kijelző 250 ppi-nél kezdődik, és ez még csak a felbontása... Pl az Atrix 275 ppi-s, de pentile matrixos, így az is csúnya.

2012. márc. 24. 16:02
 29/37 anonim ***** válasza:
Igen, lassan 1 éves készülék. 1 éve még jó volt, s még ma is annak számít. Nem véletlenül kapta meg MWC-n a díjat. Kivéve a felbontást. De az igen mindegy, hogy milyen felbontása van, mert a 480x860 nemgáz úgy.. nem is lehet látni. Anyaghasználatilag pedig tökmindegy, hogy milyen 1 készülék, mert nem fogod leadni. Persze, te Jolinar láttam jópár hsz-ed, s te 1 piszkos nagy hater vagy.. De úgy mindent egyszerre. Neked semmi sem jó, mert hú, ez szar, meg az, és nem is veszed észre élőben a különbséget rajta, de sz@rozod. Meg nem is próbáltad a készülékeket, de már megy a szokásos szöveged.. Hát, gondolkozz el ezen, mert érdekes 1 ember vagy. Mi nem sz@r szerinted? Úgy őszintén..
2012. márc. 24. 17:08
 30/37 anonim ***** válasza:

Ha olvastad mind a 20-30 ezer hsz-emet, akkor talán elhiszem, hogy ismersz.

Helyesbítek, 480×800 a felbontása, és én igenis látom a különbséget (plusz allergiás vagyok az amoled színvilágára). Majdnem minden telefont kipróbáltam, ami ma a piacon van, tapasztalatra alapozok mindent - és igen, piszkos nagy Samsung hater vagyok, mert nagyon rászolgált.

És hogy mik a jók? Olcsón OT990 és Blade. Mai középkategória Live és Xperia Mini, használtan Defy. 60-70 körül Ray, Neo, esetleg Defy+ vagy Nexus S (hoppá, talán mégse vagyok olyan nagy hater, ha véletlenül összedobnak egy normális telefont). 80 körül Atrix. A nagyok között eddig a Sensation (vagy XE, az már lényegtelen) volt a csúcs, az Xperia S-t még nem próbáltam. Meg persze ott az ájfón 4S, akinek kell, vegye, nekem alma nem kell, de jó telefonnak tartom.

Különdíj jár a Desire S-nek, azt érzem a leggyorsabb egymagos telefonnak (azért a Huawei Honort melléállítanám, ha lenne Magyarországon), és a Blade-nek a kijelzőért, 100 ezer alatt nem nagyon találtam olyan telefont, aminek szebb képe lenne - de lehet, hogy csak én fogtam ki egy kivételes darabot.

(Most Bladem és Defy-m van, következő telefonom ZTE Mimosa X vagy Era lesz, ezeken kívül esetleg Sony vagy Motorola jöhet szóba, ha alkotnak valamit.)

2012. márc. 24. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!