Milyen telót ajánlatok első androidos telefonnak? Samsungot szeretnék, az ace-en gondolkodtam és az S2-n, persze az már egy másik kategória.
Mások a felhasználói igények. Én speciel leszarom a szoftvert, egyrészt cserélem custom ROM-ra, másrészt átírom ami nem tetszik.
A Sense UI pl., amit sokan olyan nagyra tartanak, engem kifejezetten irritál.
Hiába írjátok, hogy hol a pont.. oda tette..
Nem kell most offolni, mert így rajleszel..
Ha zavar a szoftver, akkor lecseréled, ha pedig sügér az illető hozzá, akkor az már engem nem érdekel. Nincs semmi copy a samu designjében, ez benne az egyedi, amit pl megszokhattatok az HTC-ben, azért szeretik egyesek. A Samura is ezek a vonások a jellemzőek, bevált, mert sokan veszik.. Használok almát meg samut is, erre van valami külön szó, hamár az ellenségeskedésről van szó?
Nincs szó ellenségeskedésről, én pl soha nem vennék almát, de azt elismerem. Samsungot se vennék, de azt nem is tartom semmire.
Dizájnon azt értem, hogy baromi sok a kihasználatlan felület, feleslegesen nagy a felső és alsó túlnyúlása az összes telefonjuknak és nyomatják a botrányos felbontású kijelzőiket (igen, az S2 is közéjük tartozik, 218 ppi nagyon nem számít jó felbontásnak).
Ami tetszik! Ne mások döntsék már el, hogy mit vegyél! Nem ismerlek, ezért nem tudom, hogy mi kell neked. Azt tudom, hogy én sosem vennék Galaxy Ace-et. Az S2-n azért elgondolkodnék, hiszen a szoftvert lehet cserélni. Valamelyik új Sony-t, vagy HTC-t ajánlom.
Ui.: Miért lenne 1. andoidos készüléknek egy rosszabb készülék? Egy drágább telefon csak jobb mint ey olcsóbb. Amikor még csak tanulod a rendszer elemeit, akkor nem nyúlsz olyan mélyre, hogy elrontsd, amikor meg már belejössz, akkor már egy gyengébb telefon csak hátráltat.
Én is ajánlom őket, mert jó az ár-érték arányuk, a kijelző ott másodlagos. De az S2 majdnem 100 ezerrel többe kerül náluk.
Az iPad 2 kijelzője nagyon fos, említésre sem méltó.
Egy normális kijelző 250 ppi-nél kezdődik, és ez még csak a felbontása... Pl az Atrix 275 ppi-s, de pentile matrixos, így az is csúnya.
Ha olvastad mind a 20-30 ezer hsz-emet, akkor talán elhiszem, hogy ismersz.
Helyesbítek, 480×800 a felbontása, és én igenis látom a különbséget (plusz allergiás vagyok az amoled színvilágára). Majdnem minden telefont kipróbáltam, ami ma a piacon van, tapasztalatra alapozok mindent - és igen, piszkos nagy Samsung hater vagyok, mert nagyon rászolgált.
És hogy mik a jók? Olcsón OT990 és Blade. Mai középkategória Live és Xperia Mini, használtan Defy. 60-70 körül Ray, Neo, esetleg Defy+ vagy Nexus S (hoppá, talán mégse vagyok olyan nagy hater, ha véletlenül összedobnak egy normális telefont). 80 körül Atrix. A nagyok között eddig a Sensation (vagy XE, az már lényegtelen) volt a csúcs, az Xperia S-t még nem próbáltam. Meg persze ott az ájfón 4S, akinek kell, vegye, nekem alma nem kell, de jó telefonnak tartom.
Különdíj jár a Desire S-nek, azt érzem a leggyorsabb egymagos telefonnak (azért a Huawei Honort melléállítanám, ha lenne Magyarországon), és a Blade-nek a kijelzőért, 100 ezer alatt nem nagyon találtam olyan telefont, aminek szebb képe lenne - de lehet, hogy csak én fogtam ki egy kivételes darabot.
(Most Bladem és Defy-m van, következő telefonom ZTE Mimosa X vagy Era lesz, ezeken kívül esetleg Sony vagy Motorola jöhet szóba, ha alkotnak valamit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!