Jolinar kollégának igaza van, a "Samsun Galaxy S 2 az isten" emberekkel nem lehet mit kezdeni. Az Ace tényleg szar, arra nincs más szó, ha tényleg nemlátod a különbséget a két telefon közt tudásban és árban, magadra vess. Az S 2 jó telefon, de a mostani Xperia S még jobb, mind tudásban, mind anygahasználatban. A Samsung anyagai meg nem is olyan jo, hajlós,
2012. márc. 24. 06:38
12/37 anonim válasza:
* nyúlós, utolsó kínai piaci myűanyagok. Összességében inkább ajánlom a Sony-t, de az Ace-t mindenképp kerüld el.
2012. márc. 24. 06:42
13/37 anonim válasza:
Képzeljétek, hogy teszteltem már S2 őt. Még a képernyő feloldàsánál is lefagyott. És nem vagyok alma fan. Csak a Samsungot nem szeretem. Elég sok hibájuk van.
Yupiter
2012. márc. 24. 08:27
14/37 anonim válasza:
Érdekes, én 4 hónapja használom az enyémet, semmi gond nem volt vele eddig.
Nyilván az év telefonjának is poénból választották több helyen.
2012. márc. 24. 09:41
15/37 anonim válasza:
A 2011-es év telefonjának*
2012. márc. 24. 09:42
16/37 anonim válasza:
Én Desire S-ről váltottam SGS2-re, soha nem vennék még1x HTC-t. Egy fos volt a GPS-e, fagyott, rendszeresen ment le 0-ra a térerő, elfelejtette a menu layoutot és még sorolhatnám.
Az SGS2-vel semmi problémát nem tapasztaltam, úgyhogy én leszarom ki mit mond, maradok annál, ami bevált.
2012. márc. 24. 09:46
17/37 anonim válasza:
Nekem ace van és tényleg egy idő után kijön rajta pár hiba. DE, nem olyan ami végleg megmarad. van egy kód ami hogy ha már úgy gondolod h tele van minden féle szarral akkor kiveszed a SIM-et és a memo kártyát és beütöd a kódot és mindent leszed róla és GYORSABB, JOBB lesz. én is újra raktam kb 3 hete és azóta teljesen olyan mint volt
2012. márc. 24. 12:41
18/37 anonim válasza:
Na azért azt senki se mondja, hogy az Ace jobb mint a Live with Walkman... Kicsit nézzétek már meg, annyi mindenben jobb a Live, de csak most ezt a kettőt írom:
800mhz vs. 1 ghz
armv6 vs armv7
És ez a kettő már sok mindent eldönt. A kérdésre válaszolva SII, ha nagyon samsungot szeretnél, de ha jobbat akarsz akkor Xperia S. Sok sikert a választáshoz :)
2012. márc. 24. 13:22
19/37 anonim válasza:
Ja és Ace-re nem lesz soha a büdös életbe hivatalos ICS, és az előbb említett "hulladék" Live-ra meg lesz! Röhejesek ezek az "ace a világ jegjobb telefonja, mondhat akárki akármit is" emberek, szánalom -.-"
2012. márc. 24. 13:25
20/37 anonim válasza:
Az Ace valóban egy fos, de aki az S2-re azt mondja, hogy egy rakás szar, felmerül bennem a gyanú, hogy erősen elfogult az illető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!