31/36 anonim válasza:
Hogy te mekkora paraszt vagy. Mikor mondtam, hogy jobb felbontásban a SE? Azt mondtam, hogy kijelzőben. Egy elvakult Nokia-fan vagy no realitással. Egymás mellé raktam a két kib@szott telefont, csak miattad. Megnéztem egy rakat tesztfotót maxra nagyítva. Mindegy is, f@szokkal nem vitatkozok, ez volt az utolsó kommentem. De tegyél csak fel egy kérdés, hogy C5-03 vagy Live egy szakmaibb oldalon, ne gykn. Kiröhögnek hogy akár a fejedben is megfordult egy ilyen kérdés.
32/36 anonim válasza:
Mi van te provokáltad ki magadnak. Te írtál, hogy hova tűntem el. Parasztot én írtam és te nevezel engem annak? Röhej vagy. Megmondtam nem ismered be a vereséget:) Ocsárolsz itt és hisztizel. Olyat állítasz ami nem fedi a valóságot. Meg ilyet is állítasz: "-jobb az anyaghasználata" Ember a nokia legjobb minőséget gyárt!! A sony ericssont a zsidók készítik azért drágább.. Abban minőséget olyat nem találsz mint a nokiában az fix.
33/36 A kérdező kommentje:
Megvettem, 1-2 elhanyagolható hibától eltekintve teljesen jó sztem :D
2012. máj. 22. 16:21
34/36 anonim válasza:
Ha fényképezni szeretnél vele akkor állítsd be 5 megapixelre, mert 2 megapixelre állították alapnak.
35/36 anonim válasza:
Ja kicsit lassú, meg kár, hogy nincs rajta vaku. De amúgy szerintem nagyon szuper. Vehettem volna bármilyen drágább telót, de Nokiat akartam, mert az szerintem igen jó.
És csak szólok, hogy aki ezeket leszarozza az egy nagy hülye, mert ez az egyik legrégibb teló és amikor még az IPhone ötlete meg sem született, ez a teló már az emberek kezében volt. Grat idióták!;)
36/36 Takácska válasza:
A Nokia C5-03 egy nagyon jó okos telefon...És ne azt vedd figyelembe h a 25 ezres X8-sod mit tud a nokiahoz képest....lehet h az X8-ad androidos.de nem ér annyit.ha a kezembe adnának egy X8-as telefont.elfogadnám,mert az lenne az egyetlen telefonom.de ha választhatnék inkább a nokiat venném meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!