Miért írja ki a Nokia C5-03, ha le akarok szedni egy alkalmazást, hogy: "A memória megtelt. Zárjon be néhány alkalmazást és próbálja meg később! "? Mit kellene csinálnom, hogy le engedje szedni?
Az lehetetlen, hogy semmi sincs nyitva. Elöször elmagyarázom az üzenetet, hogy utána értsd a többit:
Ez a hibaüzenet azt jelenti, hogy tele van a telefon RAM memoriája. A telefonmemoria, az tárhely. Ebben a telefonban 128MB RAM teljesit szolgálatot (ugyanugy, mint a többi régi v5ös telokon), ami nem tul sok.
Hogyan küszöböld ki?
Valoszinü, vannak háttérben futo alkalmazások. Ezalatt ne olyanra gondolj, mint játék, vagy zenelejátszó.
Például: mondjuk van egy N-Desk programod, (menüprogi) és be van állitva az autostart. Akkor az automatikusan fut a háttérben, amit te NEM látsz sehol, a feladatkezelöbe sem.
Ehhez ajánlom a RAMBlow programot. Ki lehet vele iktatni a felesleges alkalmazásokat.
Vagy
ajánlom, kapcsold ki a témahatásokat, és ujrainditás! Ezután kitisztul kicsit a RAM még, kb 3-8MB hely felszabadul.
ezután probálkozz a telepitéssel.
azt ajánlom, hogy a telefonmemoria (C:) töröld a felesleget, addig, hogy kb 10MB hely legyen, mert ha az tele van, a telefon nagyon lassu tud lenni.
Én 5230 tulaj vagyok (gyakorlatilag ugyanaz a telefon csak wifi nélkül) és sokat találkozom én is ezzel a hibával. E ha megcsinálod a leirtakat garantálom, hogy jo lesz! Üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!