Szerintem elég jól használható, de nem lehet villogni vele.
Egyébként mivel nem menő eléggé le lett akciózva én 16 ért vettem még, de aTmobilnal XS 3000 Ft/hó csomagban 2 év hűségre 0 Ft, míg mondjuk egy SonyEriccson LIVE 27000 Ft. No eggyi különbség nincs a két telefon között.
nincs 10e ft a SE Live és a C5-03 között?
Ugyanmár:)
azért lehet, hogy egy telefon összehasonlítása nem a gyári GPS-ek összehasonlításából áll.
A SE javára szól, hogy
-fényévekkel gyorsabb
-szebb a kijelzője
-frissebb a szoftvere
-jobb az anyaghasználata
-több alkalmazás van rá
-4x annyi RAM van
-400 mhz-vel nagyobb órajel
hadd ne soroljam még. Egy átlag embernek mindegyik tulajdonságra nagyobb szüksége van, mint az OFFLINE navigációra. Aki nem, az rászánja azt a pár percet, és rak rá egyet, vagy akinek olyan fontos a GPS, az vesz magának egyet külön.
1. Nem a Nokiát veszem semmibe, hanem a C5-03-at.
2. A nagyobb felbontástól nem feltétlen lesz szebb. (láttam már egymás mellett a két telót)
3. A mai okostelefonokat naponta töltik, ne ez legyen már a perdöntő tényező. Este felrakod, reggel leveszed. Főleg ha fontos a GPS, mert az szívja mint állat.
Amit várok egy telefontól:
-sms
-telefon
-hosszú üzemidő
na ezekben jó a Nokia.
Amit várok egy OKOStelefontól:
-testreszabható menürendszer (android élenjár)
-folyamatos szoftveres frissítések (azért itt is van különbség symbian és android között)
-multimédia
-net/játékélmény (lásd jóindulatom, nem bontottam 2 részre)
-akkor még legyen a GPS
-alkalmazások
Ez halálosan objektív szemmel is 4-1 ide, ha a multimédiát nem nézzük.
Te nem vagy normális. Nagy felbontásúnak rosszabb a kisebb felbontásúéval szemben??? Te nem vagy tisztában a dolgokkal. Azért lehet az, mert nem abban a felbontásban láttad a képet vagy videot. Ha SE-ről át bluetootholsz egy SE-re alkalmas képet akkor tényleg pocsékabb lesz. Ha én olyan képet teszek SE-re ami c5-03-on legjobb minőség az SE-n pocsék lesz. Nem egyezik az arány öcsi!!!!!
A másik meg hogy nekem nem naponta kell tölteni a telót!! Nincs fogalmad a teljesítmény fogalmával se. Hiába értenéd meg, hogy több órával tovább bírja teljes használatkor is a c5-03 mint az SE-.-" Ezt adatok is bizonyítják! Dicséred agyba fűbe az SE-t olyannal is ami a nokia jobb. Nevetséges a dicséreted. Annyival jobb az SE hogy gyorsabb teló meg hogy drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!