sőt, írok még kettőt:
kamera: fix vs autófóksz, vaku vs no vaku
összeszerelés minősége
a drága c5-03adat a mobilaréna még plecsnire se méltatta...
én meg egy kis szövegértelmezést. értő olvasás barátom.
hosszot és szélességet írtam, nem pedig méretet.
na ennyi voltál, nagy vitapartner? :D
-akksi
-jobb a gyári gps
mégis mit nem értettem meg?
akkor mondj még.
kijelzőnél is te voltál a hülye.
nem we live-om van.
ami a kijelzőt illeti..., ma egymás mellé tettem a két telefont. a Live-nak szebb képe van.
ami a kamerát illeti:
hasonlíts össze tesztfotókat. nincs ott semmi hálivúd, csak homály. az se a se-nál
Én se we live-ról beszélek. Már megbocsáss, de elég ügyes lehetsz, ha egy kisebb felbontásút jobbnak látsz:) tölts fel a c5-03-ra olyan képet ami nem minimális felbontású. Nézd meg a felbontását és kompatibilis legyen vele, tehát nem 480x360-as képpel:S 2592x1944 felbontásban készít képet.
De megnézhetsz rajta egy 1200x1600 felbontásút is. Én nem a maximális beállítással fotóztam ezt az arányt és ez telefonon nem homályos.
A színekről mint írtam az lehet színesebbé teszi a képeket, sőt az is. A filmeket is színekkel látják el, nem igaz? csi miami és a csi new york se egy színben látod:D Kérdés, hogy ez jó pont a képeknél? Olyan photoshop érzést nyújt vagy csak nekem. Pedig mindkét telefon 16 milliós színnel dolgozik. Tehát elég érdekes lenne, ha a live többet tudnaXD
Plusz: a telefonod zenelejátszást 17 és fél órát bír míg a c5-03 35 órát. Ezt nem a kisujjamból szoptam ki:) Plusz a live HSDPA sebessége 7,2 Mbit/s és a c5-03 HSDPA sebessége 10,2 Mbit/s. Lehet gyorsabb a live, mert 400 mhz-el jobb, de a HSDPA-ban melyik a gyorsabb?:) Ilyen esetben fontosabb a gyorsaság mint a menüben boklászás:P
A mai okostelefonoknál az üzemidőn felesleges vitatkozni, bírjon ki egy napot, este lehet tölteni. De ezt már mondtam, mint ahogy azt is, hogy ebben (és a gyári GPS-ben) valóban jobb a Nokia.
Jöhetsz nekem a képernyőt illetően bármivel. Láttam egymás mellett a két telefont, és pont. Vannak dolgok, amiket szélsőséges esetektől eltekintve nem lehet számokban mérni. Lehet, hogy a felbontása nagyobb, de az nemigen jön ki, főleg az oldalak arányai miatt, még akkor se, ha az átló ugyanakkora. Mások a színek, és a Live-nak 1000x jobb a fényereje, ezt is tapasztaltam. A Galaxy S Plus és az ARC S is 16 millió szinnel dolgozik, mégis teljesen más rajtuk a fehér, a fekete, meg úgy a színek összessége, úgy hogy ez is bukta.
A képekre még mindig nem tudok mit mondani. Nézd meg a mobilarena tesztfotóit, és nagyítsd őket MAXIMUMra. A Nokiánál sokkal több részlet elveszik.
"A mai okostelefonoknál az üzemidőn felesleges vitatkozni, bírjon ki egy napot, este lehet tölteni. De ezt már mondtam, mint ahogy azt is, hogy ebben (és a gyári GPS-ben) valóban jobb a Nokia."
Most akkor mondjam én is, hogy felesleges vitatkozni azon a gyorsaságon is? Te idióta semibe veszed a jobb tulajdonságait és képzeld felfogom nagyítani te paraszt. Meg is fogom mutatni majd a különbséget, ha hazajöttem te észkombájnXD Nem jobb felbontásban az SE live! Nevetni tudok rajtad csak, mert nem értesz hozzá és csak felvágsz-.-" szánalmas egy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!