Ellopott androidos telefon. Hogyan találjam meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ellopták az androidos "Samsung Galaxy Ace" telefonomat!
Ki van kapcsolva, hiába hívom..
Sajnos nem raktam rá ilyen SMSbenküldős lopásgátlós programot:(
Mi tévő legyek? Be lehet valahogyan mérni, ha nincs benne SIM/másik SIM van benne/ki van kapcsolva a telefon?
2012. márc. 14. 22:01
21/23 A kérdező kommentje:
Én meg akkor vettem Acet, amikor még nem volt mini:D
2012. márc. 17. 11:58
22/23 anonim válasza:
Sziasztok nekem ellopták a samsung telomat és nemtudom mit csinájak mivan ha sim nélkül használják ugy is belehet mégni?
Üdv Tibor
23/23 anonim válasza:
Ezzel egy a baj. A google irányítópult elvileg leköveti a mobilod, 600 méteres pontossággal. DE! És itt jön a de: Ha ellopnak egy telot, akkor nyomnak egy full hard reset-et, simlockot kiveszik brmelyik magán-mobilszervízben 6-8000-ért. és csók. Másik emaillel regel a telefonon, kikapcsolja a helymeghatározást, és ennyi a telefonnak. Elvileg az imei alapján lekövethetné a rendőrség, de csak akkor foglalkoznak vele, ha kiemelt gyilkosság van a telefonnal közvetlen kapcsolatban. Amúgy nagy ívben tojnak rá. Feljelentést teszel a rendőrségen. 7 -10 nap múlva átadják egy előadónak(nem nyomozónak), az nem sokat foglalkozik vele, 30 nap múlva ismeretlen tettes miatt megszünteti. A mobilcég NEM kapcsolhatja ki a telefont, ha másik sim van benne, mert személyiségi jogokat sért, hiszen nem tudja, hogy aki használja most, az bűnöző-e, vagy jóhiszemű vásárló(mondjuk a kőbányai úti piacon a törököktől vette. Max ha nyomozás van, akkor átadja a gps adatokat a rendőrségnek. De, ha ügyes vagy, a nyugati aluljáróban a mobiltelefonos pultoknál veszel sim kártyát 1500-2000-ért, járatod benne 2-3 hónapot, és ha nincs gond, beleteszed a sajátod, és ha lenyomoznak, akkor szt mondod, a jófogáson vetted valakitől(az eladónak az volt a teloszáma, amit vettél a nyugati aluljáróban). Kész! ennyire egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!