Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ellopott androidos telefon....

Ellopott androidos telefon. Hogyan találjam meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ellopták az androidos "Samsung Galaxy Ace" telefonomat!

Ki van kapcsolva, hiába hívom..

Sajnos nem raktam rá ilyen SMSbenküldős lopásgátlós programot:(

Mi tévő legyek? Be lehet valahogyan mérni, ha nincs benne SIM/másik SIM van benne/ki van kapcsolva a telefon?

2012. márc. 14. 22:01
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Én meg akkor vettem Acet, amikor még nem volt mini:D
2012. márc. 17. 11:58
 22/23 anonim válasza:

Sziasztok nekem ellopták a samsung telomat és nemtudom mit csinájak mivan ha sim nélkül használják ugy is belehet mégni?

Üdv Tibor

2013. jún. 1. 22:52
 23/23 anonim válasza:
Ezzel egy a baj. A google irányítópult elvileg leköveti a mobilod, 600 méteres pontossággal. DE! És itt jön a de: Ha ellopnak egy telot, akkor nyomnak egy full hard reset-et, simlockot kiveszik brmelyik magán-mobilszervízben 6-8000-ért. és csók. Másik emaillel regel a telefonon, kikapcsolja a helymeghatározást, és ennyi a telefonnak. Elvileg az imei alapján lekövethetné a rendőrség, de csak akkor foglalkoznak vele, ha kiemelt gyilkosság van a telefonnal közvetlen kapcsolatban. Amúgy nagy ívben tojnak rá. Feljelentést teszel a rendőrségen. 7 -10 nap múlva átadják egy előadónak(nem nyomozónak), az nem sokat foglalkozik vele, 30 nap múlva ismeretlen tettes miatt megszünteti. A mobilcég NEM kapcsolhatja ki a telefont, ha másik sim van benne, mert személyiségi jogokat sért, hiszen nem tudja, hogy aki használja most, az bűnöző-e, vagy jóhiszemű vásárló(mondjuk a kőbányai úti piacon a törököktől vette. Max ha nyomozás van, akkor átadja a gps adatokat a rendőrségnek. De, ha ügyes vagy, a nyugati aluljáróban a mobiltelefonos pultoknál veszel sim kártyát 1500-2000-ért, járatod benne 2-3 hónapot, és ha nincs gond, beleteszed a sajátod, és ha lenyomoznak, akkor szt mondod, a jófogáson vetted valakitől(az eladónak az volt a teloszáma, amit vettél a nyugati aluljáróban). Kész! ennyire egyszerű
2016. júl. 31. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!