Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen androidos telefon van...

Milyen androidos telefon van 20 és 30ezer között ami aránylag jó?

Figyelt kérdés
WiFi lenne az alapfeltétel. És még az érdekelne, hogy milyen oldalak vannak, ami megbízható, és lehet rendelni készülékeket jó áron?
2012. márc. 9. 16:13
 1/5 anonim válasza:
T-Mobile.hu Onnan tudsz rendelni. Meg vannak biztos, még más oldalak is. Mindjárt küldök, keresek párat. Nekem X8-am van azt szerintem kapsz már 20-30 körül akkor van Samsung Galaxy Mini, ilyenféle. És még más féle is, sok. Na szia!
2012. márc. 9. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
x8 és galaxy mini helyett telenor one touch 28e kártyásan
2012. márc. 9. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:

SE X8 vagy Alcatel OneTouch

Én SE párti vagyok meg nem jön be az alcatel(meg szoftveresen is kiforratlan..egy kicsit :D).T-mobil webshop ingyen kiszállítás + 10% kedvezmény a telefonra.

PoWn3D

2012. márc. 9. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet h se párti vagy,de akkor itt vannak az érvek a ot 990 mellett: jobb kamera nagyobb kijelző,GPU,
2012. márc. 9. 21:15
 5/5 anonim válasza:
Gyerekek, én maradok a galaxy mininél, és az X8-nál. Nem is tudom mért jó egy márkátlan, nem is tudom hogy fogalmazzak "Rossz" Alcatel, stb. Helló
2012. márc. 13. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!