Ellopott androidos telefon. Hogyan találjam meg?
Sziasztok!
Ellopták az androidos "Samsung Galaxy Ace" telefonomat!
Ki van kapcsolva, hiába hívom..
Sajnos nem raktam rá ilyen SMSbenküldős lopásgátlós programot:(
Mi tévő legyek? Be lehet valahogyan mérni, ha nincs benne SIM/másik SIM van benne/ki van kapcsolva a telefon?
Részvétem, de ezt a részt olvasd át:
"Sajnos nem raktam rá ilyen SMSbenküldős lopásgátlós programot:( "
Nem tudod távolról elérni.
Megtalálhatja, de annyira kicsi rá az esély, hogy ne fűzz hozzá nagy reményeket.
Egyébként meg ezek nem maguknak lopják, hanem általában eladják. Onnantól meg a vevő nem foglalkozik azzal, hogy honnan van a telefon, és úgy használja, ahogy akarja. Mégsem szokták megtalálni. Mondom, nincs rá sok esély...
lee12
Nem bocsátunk meg. "Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!"
Amúgy meg nem mindenki áll olyan anyagi helyzetben, hogy zsebből vehessen egy új telefont, honnan tudod, hogy van-e esetleg pénzük egy SGA-nál jobb telefonra? Amúgy köze nem volt a kérdéshez, arról nem is beszélve, hogy nem egy kalap fos :P
Így kell az off ellen offolni!:D
Amúgy én elvoltam vele, szerintem egész korrekt az áráért, bár inkább Defyt akartam, az sokkal jobb:(
Továbbra is várok válaszokat, hátha okosabb leszek ezzel a rablóelcsípés dologgal..
megint én:D figyelj az ace kerül 50 ezerbe az xperia mini meg 40 ezerbe és kb 6 szor jobb mindenben(tényleg mindenben és szerintem az ára is megfizethető
és mielőtt gazdagnak gondolnál gyerek vagyok és fél éve erre gyűjtöttem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!