Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ellopott androidos telefon....

Ellopott androidos telefon. Hogyan találjam meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ellopták az androidos "Samsung Galaxy Ace" telefonomat!

Ki van kapcsolva, hiába hívom..

Sajnos nem raktam rá ilyen SMSbenküldős lopásgátlós programot:(

Mi tévő legyek? Be lehet valahogyan mérni, ha nincs benne SIM/másik SIM van benne/ki van kapcsolva a telefon?

2012. márc. 14. 22:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
És mi van akkor, ha az elkövető nem rak bele SIMet, hanem csak mp3 lejátszóbak használja? Akkor nem lehet valahogy behatárolni a GPS segítségével a telefonomat?
2012. márc. 15. 20:40
 12/23 anonim ***** válasza:

Részvétem, de ezt a részt olvasd át:

"Sajnos nem raktam rá ilyen SMSbenküldős lopásgátlós programot:( "

Nem tudod távolról elérni.

2012. márc. 15. 21:45
 13/23 A kérdező kommentje:
És a rendőrség sem tehet semmit??:S:S Esetleg, ha felcsatlakozik wifire valahonnan, akkor nem küldi el ezt az imei számot? Vagy ha térképezik GPSel, akkor nem lehet megtalálni? Legalább a rendőrség megtalálhatja így valahogy? Mert ha tényleg így sem, akkor azt hiszem tényleg keresztet vethetek rá..
2012. márc. 15. 22:53
 14/23 anonim ***** válasza:

Megtalálhatja, de annyira kicsi rá az esély, hogy ne fűzz hozzá nagy reményeket.

Egyébként meg ezek nem maguknak lopják, hanem általában eladják. Onnantól meg a vevő nem foglalkozik azzal, hogy honnan van a telefon, és úgy használja, ahogy akarja. Mégsem szokták megtalálni. Mondom, nincs rá sok esély...

2012. márc. 16. 13:26
 15/23 A kérdező kommentje:
De mégis hogyan tudnak eladni egy lopott telefont? Hiszen a vevő ha belerakja SIMkártyáját, akkor ha minden igaz, a rendőrség megtalálja és visza adja nekem, nem?
2012. márc. 16. 16:57
 16/23 petike75 válasza:
tényleg ne füz hozzá sok reményt mert szart se csinálnak a rendörök a telefon lopásoknál
2012. márc. 16. 17:05
 17/23 lee12 válasza:
4%
bocsi az offért de a galaxy ace egy kalap szar úgyhogy jobb is ha egy újat veszel
2012. márc. 16. 17:38
 18/23 anonim ***** válasza:
36%

lee12

Nem bocsátunk meg. "Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!"

Amúgy meg nem mindenki áll olyan anyagi helyzetben, hogy zsebből vehessen egy új telefont, honnan tudod, hogy van-e esetleg pénzük egy SGA-nál jobb telefonra? Amúgy köze nem volt a kérdéshez, arról nem is beszélve, hogy nem egy kalap fos :P

2012. márc. 16. 18:15
 19/23 A kérdező kommentje:

Így kell az off ellen offolni!:D

Amúgy én elvoltam vele, szerintem egész korrekt az áráért, bár inkább Defyt akartam, az sokkal jobb:(

Továbbra is várok válaszokat, hátha okosabb leszek ezzel a rablóelcsípés dologgal..

2012. márc. 16. 20:02
 20/23 lee12 válasza:

megint én:D figyelj az ace kerül 50 ezerbe az xperia mini meg 40 ezerbe és kb 6 szor jobb mindenben(tényleg mindenben és szerintem az ára is megfizethető

és mielőtt gazdagnak gondolnál gyerek vagyok és fél éve erre gyűjtöttem

2012. márc. 17. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!