Ellopott androidos telefon. Hogyan találjam meg?
Sziasztok!
Ellopták az androidos "Samsung Galaxy Ace" telefonomat!
Ki van kapcsolva, hiába hívom..
Sajnos nem raktam rá ilyen SMSbenküldős lopásgátlós programot:(
Mi tévő legyek? Be lehet valahogyan mérni, ha nincs benne SIM/másik SIM van benne/ki van kapcsolva a telefon?
Rendőrségen voltam már, próbálkoznak.
Remélem lesz olyan hülye.. De mi van, ha nem kapcsolja be? Akkor sosem kapom vissza a telefonomat? :S
Kellett volna rá lopásgátló!
Egyébként nekem is lopták már el telefonomat, és a rendőrt, akinél feljelentést ettünk, ismertük, ezért elmondta, hogy mér vehetjük is az új telefont, mert nagyon kicsi az esély a megtalálásra. Az imei kód alapján a szolgáltatóknál lekérik, hogy használják-e, de amúgy mást nem tudnak...
Értem, akkor ezért nem kaptam sok bíztatást a rendőrségen sem:((
És a GPS alapján nem lehet valahogy megtalálni? Ha bekapcsolja a telómat(telóját:@@@), és talál jelet?
Bemegyek holnap a helyi telefon boltokba akkor, hátha megtalálom..
A táskámból lopták ki, valószínűleg egy étteremben..
De amúgy ez az SMS-es dolog miért hatásos? Hogyha ellopják a telefont és kiveszik a SIM kártyámat, akkor hogyan küldjek magamnak SMSt, ha egyszer nincs benne a SIM?..
Kérdező: A program az interneten küld értesítést, ha új SIM-kártyát helyeznek bele, és elküldi a számát. Akkor majd arra küldöd az SMS-t.
Onnan meg csak GPS-koordináta leolvasás, és máris könnyebb dolgod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!