A telefonom magától hívja fel a hivólistán szereplő utolsó számot. MIEZ? Nem állítottam be semmi ilyet.
Milyen régi a telefonod?
Az enyém cifrábbat is csinált:
Folyton ugyanazt a számot hívta, akár benne volt a hívólistában, akár nem. "Anyu mobil" - címen volt elmentve édesanyám száma, és rendszertelen időközönként fölhívta magától, úgy, hogy billentyűzár aktív, a telefon lecsukva (Alcatel kinyithatós telefon volt.)
Egy idő után rájöttünk, hogy nem én akarok vele beszélni, ezért nem vette föl a telefont, csak akkor volt problémás, mikor tényleg hívni akartam...
Aztán azt eszeltük ki, hogy kitörlöm a számot, hiszen úgyis tudom fejből... A vicc ezután jött: se a telefonban,sem a SIM-kártyán nem volt meg a szám, még egy sms sem maradt róla, sem a listán, sehol, MÉGIS, spontán módon újrakezdte, és még ki is írta, hogy "Anyu mobil".
Na, ekkor vittem el szervizbe, ahol semmit nem tudtak vele kezdeni, azt javasolták, cseréljek benne akksit..
Nem segített az sem, a végső megoldás végülis az volt, mikor édesanyám számot cserélt. (Nem emiatt.)
Azóta a telefonnak már olyan mértékű problémái vannak, hogy totál használhatatlan, ezért másikat használok...
Ebből csak azt akarom kihozni, hogy fingom nincs, mitől lehet, de lehet, hogy valami olyan meghibásodás, amivel nem tudsz mit kezdeni... Vidd el szervizbe, ott majd mondanak valami okosat is.
Ha csak az utolsó számot hívja, akkor írj be egy fals számot, amin előfizető nem kapcsolható, vagy a saját számodat.
De az én telefonomnak vmi rendszerhibája volt, mert sose töltöttem le vele semmit, nem is wapoztam, semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!