Aki tud segítene HTC ügyben? HD2 van nekem angolul, azt mondták 2 helyen kell beállítani magyarra ahhoz, hogy magyar legyen a menüje. Egy ilyen lehetőséget találtam, be is állítottam, de hogy hol van a másik?
Azt mondták a hd2-nél már nem kell telepíteni, alapból rajta van. Mindegy már ezerszer átnéztük én is, a párom is és semmi.
Hogy a menü miatt mi a francnak magyarítani? Nos azért választottam ezt a fajtát, mert ezt úgy hirdették, hogy magyar menüvel van. És igen, tudok angolul, külföldön tökéletesen tudok szállást foglalni stb. ennek ellenére ez a telefon nekem kínai. Alapból nem ismerem a készüléket, ez nem nokia és az angol számítógépes szakszavakat se. Nem értem miért gond, hogy magyar nyelvű menüt akarok főleg, hogy így hirdették??
Minden esetre köszönöm a válaszokat, már a párom egyik ismerősénél van a készülék, akinek volt nem rég telefonos boltja azt mondja elintézi, hogy működjön.
(Egyébként a kérdést azért is tettem fel, mert azt mondták, hogy NAGYON EGYSZERŰ beállítani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!