Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen a Samsung Galaxy Ace?

Milyen a Samsung Galaxy Ace?

Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék,és én egy Samsung Galaxy Ace-re gondoltam.Szeretném megkérdezni,hogy milyennek gondoljátok amikor használtátok,jól működik és mennyibe kerül?

2012. febr. 26. 18:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28000
2012. febr. 29. 13:55
 12/21 anonim ***** válasza:
telenor one touch jobb mint az ace.
2012. febr. 29. 13:56
 13/21 anonim ***** válasza:

14:19

Egy androidos telefont tudni kell használni. Sajnálom, hogy ez az ismerőseidnek nem megy. Valóban nem egy best buy, de minőségi Samsung és azt is tudom, hogy mennyivel jobb hardveresen a SE mini, de egyszerűen (nekem legalábbis) túl kicsi.

És az írod, hogy nekem nem volt a kezemben ?!

Én nap, mint nap használom, te meg párszor láttad a haver kezében egy délutáni sörözgetésnél ... azt hiszem egy átfogó véleményt kettőnk közül talán egy csöppet jobban tudok adni a kedves Kérdezőnek.

Mindenesetre azt tudom javasolni, hogy mobilarena tesztek alapján dönts, ott részletes és mindenre kiterjedő infókkal szolgálnak.

OFF: a GTA III-ra visszatérve ... kiadtak egy olyan verziót (ugyan nem hivatalosan), ami még egy Galaxy Minin is szépen fut ... Nekem ez van fenn és mind ez, mind a Fruit Ninja, Angry Birds, SpeedX, NFS, Cut the Rope, stb. simán és szépen fut rajta.

Még ha hardveresen gyengének is számít ma a piacon a Samsungnál fordítottak elég időt az optimalizálásra. Így sok "nagyobb vetélytársat" legyőz ...

2012. febr. 29. 21:09
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
úristen igaz nem volt sokat a kezembe csak ritkán de ennyi idő allat is sok fagyászt vettem észre és egyszerüen lassú aza telefon ennyiért. A képernyője meg 1 szar egyik 1 régi proci van benne és oda rakták elé a galaxy nevet és ezért kerül ennyibe. "használni tudni kell " nos nem vagyok 1 telefonguru de az hogy megfogom el indítom a fruit ninját is akad arról szerintem nem én tehetek de az ismerősöm kezébe is akadt már elég sokszor nem folyamatosan hanem néha elkezd és akkor 5-6mp ig. A Samsung meg pont nem az optimizálásról híres az s2 ami télleg az 1ik legjobb teló is beakad néha. Optimizálásról van szó akkor Apple kisebb mhz gyorsabb telefonokat csinál mint a többi gyártó
2012. febr. 29. 21:27
 15/21 A kérdező kommentje:
a telenor one touch-ot t-mobile-sok nem tudják megvenni,nem,mert nem kártyafüggetlen?!és mit gondoltok a Sansung Galaxy Y-ről???
2012. márc. 1. 16:57
 16/21 anonim ***** válasza:

Az Y a fiataloknak készült, az Y a "young" rövidítéseként van jelen a nevében :)

Egy butácska okostelefon. Egyébként használható, de a képernyőfelbontáson nem kellett volna spórolniuk, az katasztrófa.

Egyébként kedves utolsó, nem tudom, hol láttál te akadó S2-t, mert az már szinte képtelenség. (persze meg lehet csinálni egy csomó nyitott alkalmazással, és én feltételezem hogy a "fruit ninjás akadásod" is ebből következik, hogy nem használja az ismerősöd a feladatkezelőt ...)

2012. márc. 1. 17:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

A Galaxy Ace (és kb. minden okostelefon) akkor akad, ha nyitva hagysz egy csomó alkalmazást és teleraksz hét főképernyőt hülyeségekkel.

De ha normálisan bezársz mindent a feladatkezelőből, ami nem kell és megelégszel három főképernyővel + nem telepítesz rá ötmillió alkalmazást, akkor nem lesz lassú.

Hogy stílszerű hasonlatot mondjak: egy 1.6-os VW Golf viszonylag fürge jószág, feltéve ha nem rakod tele téglákkal a csomagteret és nem raksz a tetőcsomagtartóra vasbeton elemeket...

2012. márc. 3. 01:01
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Nos azon nem futott semmi és úgyis akad nem folyamatosan hanem néha beakad de ace nem jó telefon annyiért sokkal jobbakat lehet venni
2012. márc. 3. 01:17
 19/21 Petya741 válasza:
100%
Samsung galaxy acem van és csak dícsérni tudom!!! Divx-es filmet gyönyörűen viszi csak 1 progi kell hozzá... full HD-s játék és film simán megy rajta...Nem kell le szólni mert nagyon jó kis teló!! és még nem is kényes! kb 1.2 m magasról ejtettem le SEMMI baja sem lett..
2012. márc. 3. 01:29
 20/21 anonim válasza:

Szia

Én sem értem miért írják,hogy szar a galaxy ace. Nekem is az van. Amúgy meg nekem meg laggolás nélkül megy a fruit ninja és HD videót is lejátszik.

2012. ápr. 10. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!