Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen a Samsung Galaxy Ace?

Milyen a Samsung Galaxy Ace?

Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék,és én egy Samsung Galaxy Ace-re gondoltam.Szeretném megkérdezni,hogy milyennek gondoljátok amikor használtátok,jól működik és mennyibe kerül?

2012. febr. 26. 18:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
15%
Szar nem éri meg az árát 40-50 ezer körül van de minden akad rajta még a menü is
2012. febr. 26. 18:58
 2/21 anonim ***** válasza:

Kedves 18:58-as. Gratulálok véleménynyilvánításodhoz, azért mert a legtöbben azt írják, hogy szar, azért írd te is, úgy hogy még életedben nem volt a kezedben.

Na szóval, nekem ilyenem van, és cáfolnám a fentebb leírtakat, gyorsan, akadásmentesen teszi a dolgát, a legtöbb 3D játékkal (pl GTA III is!) boldogul és tud mindent, ami egy átlagfelhasználónak kell.

DE! Ebben az árkategóriában már vannak sokkal újabbak, csak hogy a szállóigévé vált Sony Ericsson Xperia Minit említsem példának, szóval azt javaslom, hogy az Ace-t abban az esetben válaszd, ha esetleg szolgáltatói kedvezménnyel tudod megvenni.

Remélem segítettem, ha további kérdésed van az Ace-szel kapcsolatban írj csak :D

2012. febr. 27. 07:12
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem neked nem volt ace a kezedbe... hogy menne rajta akadás nélkül a gta 3??? hazudj csak attól nem lesz jó teló hogy most neked az van persze lehet ha belenyúlsz rootal és raksz ár főzött romot jó lesz... 3 ismerősömnek is ace van és ha legegyszerűbb játékok pl fruit ninja vagy vmi 13mb játék és sokszor belaggol hd videót nem tud lejátszani... és nem véletlenül mondják rá sokan hogy szar mert az ennyi pénzért ott a mini pro (ami téleg elég erős ) de szerintem 1ik legrosszabb ebbe az árkategóriába
2012. febr. 27. 14:19
 4/21 A kérdező kommentje:
hát,köszi mindkettőtöknek azért....akkor tudnátok nekem valami olcsóbb telót mondani mondjuk olyan 25000-ig?bizti van olyan is,ami persze érintőképernyős.nem tom,azért szeretném minnél ólcsóbban megúszni...
2012. febr. 27. 17:01
 5/21 anonim ***** válasza:
Mini pro 1 árba van a ace el viszont sokkal gyorsabb
2012. febr. 27. 17:10
 6/21 A kérdező kommentje:
a mini pro-t nem szeretem ://
2012. febr. 27. 17:33
 7/21 anonim válasza:
100%
a Samsung Galxy y olyan 30.000FT. Nekem acém van nincs vele semmi gondom én ajánlani tudom de te tudod
2012. febr. 28. 19:07
 8/21 anonim ***** válasza:
43%
telenor onr touch?
2012. febr. 28. 19:19
 9/21 anonim ***** válasza:

bocs elrontottam:

telenor one touch?

2012. febr. 28. 19:19
 10/21 A kérdező kommentje:
és az mennyi?(még elmegy...)
2012. febr. 29. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!