Hogy váljak meg a telefonomtól? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nem rég vettem új telót (Samsung Galaxy Ace) és ugye átraktam a kártyát és annyira furcsa volt. Tökre új az egész és hiányzik a régi.Teljesen más (mondjuk előző LG volt) és váhh..Egyik nap majdnem visszaraktam a kártyámat a régibe.:DDDD Mit csináljak? Már elraktam szem elöl de..:D2012. febr. 26. 13:48
1/7 anonim válasza:
Megszoksz, vagy megszöksz. Mondjuk nem csodálom, h nem jön be, ha olcsó Samsung, mert azokhoz sajna volt szerencsétlenségem, android ide vagy oda...
2/7 A kérdező kommentje:
Hát azért a Galaxy Ace nem olcsó, már nem azért.:)
De ugye Lg KP500 után kicsit furi.:)
2012. febr. 26. 13:58
3/7 anonim válasza:
Ja nem olcsó, de azért elég tré.
4/7 A kérdező kommentje:
1x nem kértem ócsárolást!!
2x nem a kérdésre válaszoltál!!
2012. febr. 26. 14:15
5/7 anonim válasza:
Az olcsóság relatív fogalom. mihez képest az, és mihez képest nem? Továbbra is azt mondom, olcsó Samsungm ez pedig garancia a minőségre... 1. voltam
6/7 anonim válasza:
nekem lg kp502-öm vold most meg xperoa mini pro engem nem zavart h. sokmindenben más söt sokkal jobb de am. add el ha nem tetszik az új teló
7/7 A kérdező kommentje:
Nem az ,hogy nem tetszik csak tegnap vettem és nagyon furi :)
2012. febr. 26. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!