Mit tegyek, hogy ne váljak telefon /internet/ függővé?
Figyelt kérdés
Amikor meglátok egy újabb telefont, máris szeretném megvenni, pedig tudom, hogy csak addig érdekel,amíg át nem nézem,teljesen letesztelem. Utána már nem érdekel,szeretném tovább adni,de ez így már deficites. Azt senki ne írja, hogy egyszerűen le kell tenni vagy kikapcsolni és kész.Fogalmam sincs miért, de meg vagyok érte veszve,amíg nem szerzem meg.2011. dec. 11. 20:20
1/4 anonim válasza:
Birtoklási vágy.
Mielőtt megveszed tetszik, meg minden, de aztán rájössz, hogy nem is olyan nagy szám, stb, s ilyenkor meg már megunod, mert beletörődtél, hogy van. Én is így voltam vele, tetszett az SGS2, s mikor megvettem, már csak 1 átlag telefonnak éreztem, s nem olyan hűdejó mindenttudó telefonnak, mint előtte. De igaz, sokat tud nagyon, s használom is, csak megunja az ember 1 idő után. Neked elég pár óra is talán. :D
3/4 anonim válasza:
Menny el teló tesztekre :D Ott a kezedbe lehet szórakozhatsz vele és végig nézhetsz több telefont is... :D bár ez nem ugyan az tudom én jól de egy próbát megér. :) Én is most fogok egy sgs2-t venni kíváncsi leszek meddig fogom élvezni :D biztos el leszek vele mint minden eddigi új telefonommal egy-két hónapot de szerintem én is bele fogok unni :D
4/4 A kérdező kommentje:
Oké! Köszi a válaszokat. Úgy látom nem csak én vagyok így.Roppant kíváncsi természetű vagyok főleg a müszaki dolgokkal szemben, hát néha már én is unom, mert tudom, hogy nevetséges főleg a mások szemében, de mit tegyek. Az a baj, hogy mindegyiknél úgy gondolom, hogy EZ LESZ AZ UTOLSÓ,pár nap után kiderül, hogy még sem. Ezt véletlenül nem úgy hívják, hogy "FÜGGŐSÉG?",ha igen mit tegyek, hogy ne FÜGGJEK?
2011. dec. 11. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!