Milyen telfont vegyek? (többi lent)!
Milyen telefont vegyek? néhány feltételem van 80 ezer alatt legyen ne nokia és androidos! és ha találtok egy jó telót akkor egy linket is ha lehet adjatok!
én elképzelésem a motorola milestone 2 de nem tudom hogy elavult? vagy nem vagy hogy? megéri venni lesz rá ics jah és még 1 kikötés legyen rá ics Hivatalosan! nah akkor a motorola mnilestone 2 jó választás? előre is köszi!
xperia ray, play, neo vagy arc.
Ezekre 1 honap múlva lesz ics.
hát ez príma megfogalmazás!!
"néhány feltételem van 80 ezer alatt legyen ne nokia és androidos!" akkor miért írod? "én elképzelésem a motorola milestone 2 de nem tudom hogy elavult? vagy nem vagy hogy? megéri venni lesz rá ics jah és még 1 kikötés legyen rá ics Hivatalosan! nah akkor a motorola mnilestone 2 jó választás?" ez androidos és akkor miért van hogy nem akarsz androidot? amúgy jó telefon és nemhiszem hogy lesz rá ICS
Nem elavult, de ics nem valószínű, hogy lesz rá.
Az xperiak-ra valszeg a nyáron kiadásra kerülő android 5 is kijön a márciusi ics frissítés után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!