Milyen okostelefont vegyek 50 ezer Ft körül?
Ha nem értesz hozzá, inkább ne égesd magad.
Az X10 2 éve jó volt, most már elavult. Az X10 Mini már újkorában is gyenge volt, Optimus KP540 meg nincs is, GT540 volt, az is gyenge volt már újonnan is.
Harmincezertől százezerig az összes Xperia tuti választás. Ezek rendelkeznek ezen az áron a legjobb hardver-szoftver-támogatottság kombinációval. Amit talán még érdemes venni az Motorola Defy+, vagy ha hajlandó vagy komolyabb kompromisszumokat kötni egy nagy kijelzőért akkor esetleg ZTE Skate. Ha pedig kicsit másra vágysz, akkor Nokia Lumia 710.
A Samsung és a HTC a kétmagosok alatt felejtős.
Köszi az eddigi válaszokat. Akkor az ace kilőve. Nézegettem a rayt, hát nem tudom, az annyira nem jön be külsőre, meg egy kicsit kicsinek találom. Sokat utazom, így az is viszonylag fontos szempont, hogy ha netalán filmet akarok nézni rajta, akkor ne essen már ki a szemem, hogy lássak valamit. :) A ZTE Skate tetszik, de az meg már nagyon tepsi, főleg egy lány kezében, nem? :O Bár tény, hogy azon már eléggé élvezhető lenne a "mozizás". :)
Az xperiák közül néztem viszont még a neot, az milyen lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!