Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?...

Milyen telefont vegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Okos telót szeretnék max 60 ezerért, nekem annyira tetszenek a Blackberry telefonok de sok helyen azt írják hogy lassú, nem nagyon szeretnék éríntőset mert mindig a körmömmel irányítom az ujabbak pedig hőérzékelősek habár azokra lehet hogy több alkalmazást lehet letőlteni. Lécci segítsetek.

2012. febr. 20. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél egy teljes billentyűs Androidot. Pl. SonyEriccsson mini pro.
2012. febr. 20. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
hát az elég durva, hogy hőérzékelős kijelző, de sebaj. szerintem is az xperia mini pro a legjobb választás. blackberry nem is lassú, csak ahhoz, hogy azt teljeskörűen kihasználd, kell egy külön blackberry szolgáltatásra előfizetned a szolgáltatónál, anélkül nemsok mindenre jó, max telefonálni, zenélni, fényképezni. Alkalmazások letöltéséhez már szerintem kell...
2012. febr. 20. 12:32
 3/5 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Szintén a Mini Pro-t mondanám. Ha kicsi a kijelző, akkor az Xperia Pro-t, bár az nem tudom mennyibe fáj most...
2012. febr. 20. 14:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a segitséget:) hőérzékelős:D jó ez tényleg durva volt de akkor hogy írjam?

De még várom az új ötleteket!

2012. febr. 21. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem te a kapacitív kijelzőre gondolsz, amit csak ujjal tudsz kezelni, tollal nem.

Az nem a hőt érzékeli, hanem a kezed által keltett elektromos "torzítást".

2012. febr. 21. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!