Milyen telefont vegyek? Felső kategóriába gondolkodom. Javaslataitokat kérném.
ja persze, android meg iphone, okos vagy
kérdező: ha van rá 200ezred, akkor vegyél nyugodtan iphonet vagy ipodot, meg ilyen sz.arokat, de kalkuláld bele hogy fél év múlva eldobhatod
az ilyen lg 3d-s sz.arokat eldobhatja max fél év után, ne biztassátok ilyen baromságokra
ha van egy kis eszed akkor nem itt kérdezel ilyneket, mert idiótaságokkal jönnek
Mi a baj a 3d-vel? Páromnak lassan fél éve megvan (amint kijött, rögtön megvette), és tökéletesen működik, semmi baja. Miért kéne fél év után eldobni?
Én ezt csak ajánlani tudom, nagyon jó, nagyon kényelmes, gyakorlatilag helyettesít egy netbookot :) a 3d képek is tök jók, csak kár h rajta kívül más nem látja őket így.
Jelentem, most már léteznek felső kategóriás Nokiák, nézzünk csak rá pl egy Lumia 800-ra, vagy egy N9-re, ami már csak a rendszere miatt is helyet kap a kategóriában, egy Belle frissítést követően pedig az N8, vagy a C7 is tökéletesen használható, ha Symbian függő vagy - mert igen, még ennek a régi és elavult rendszernek is vannak rajongói. Abszolút verhetetlen még mindig a legtöbb téren a SGS2, de a Motorola RAZR XT910 sem vall szégyent, ahogy az Xperia Arc S sem, ráadásul ennek az ára is megfizethető - már ebben a kategóriában. A Blackberry egy más világ, itthon ki sem lehet hsználni teljesen, az iphone 4s-re meg azt mondom, várjuk csak ki azt az ötöst... Még egy alternatíva lehet a Huawei U8860 Honor, aminek becsületes neve alatt a gyártó csúcsgépét tisztelhetjük, kiváló ár6érték aránnyal, illetve, ha a htc logot szeretnéd a mobilod hátán látni, és nem kényelmetlen a nagy kijelző, akkor a HTC Sensation XL a neked való - feltéve, hogy meg tudod fizetni -, ugyanezen esetben felmerül a Titan neve, illetve ennek kistesója a Radar.
Rád vár a feladat, hogy végigböngészd, melyik mit nyújt neked, és kiválaszt, ami a legjobban kielégíti az igényeid.
ja
ha netbookot akarsz akkor jobban jársz egy laptoppal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!