Érintőképernyős telefon! Nagyon gondolkodom rajta. Milyen véleményetek van róla? Nehéz volt megszoknotok?
Nekem lg kp 500am van,és imádom! Nem volt nehéz megszokni,de már nem tudnék bánni egy sima telefonnal :" D.
Ja és nem kell olyan drágáért venni,ott a Corby is
nekem samsung s5230-as érintőképernyős telefonom van most. Nekem előtte sose volt ilyen telefonom én is kicsit féltem tőlle, de pozitívan csalódtam. Én nagyon szeretem...egyszerűen lehet kezelni csak belekell jönni, sms írás semmi perc alatt nagyon gyorsan megy a kezelése. Én teljesen megvagyok vele elégedve. Egy negatívum az érintőképernyőt naponta megkell takarítani mert ott maradt az ujjad nyoma, szóval gyorsan koszólodik de ez semmiség:)
Könnyen megszoktam, és azóta nagyon szeretem:)
Samsung Galaxy Spica.
Google/HTC Nexus One
Samsung Omnia II
Apple iPhone 3GS
Most körülbelül ezek vannak a toppon.
Nem volt nehéz megszokni. Ha stabilan nyomkodod [azaz taperolod] az első nap, a másodikon már tökre hozzá vagy szokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!