Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érintőképernyős telefon!...

Érintőképernyős telefon! Nagyon gondolkodom rajta. Milyen véleményetek van róla? Nehéz volt megszoknotok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég vettem egy samsung5230-at. Nagyon rosszakat olvastam az érintőképernyős telókról. Szerencsére nem hittem nekik, nagyon könnyű volt hozzászokni az érintőképernyőhöz, imádom :)
2010. márc. 17. 15:09
 2/6 anonim válasza:

Nekem lg kp 500am van,és imádom! Nem volt nehéz megszokni,de már nem tudnék bánni egy sima telefonnal :" D.

Ja és nem kell olyan drágáért venni,ott a Corby is

2010. márc. 17. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:

nekem samsung s5230-as érintőképernyős telefonom van most. Nekem előtte sose volt ilyen telefonom én is kicsit féltem tőlle, de pozitívan csalódtam. Én nagyon szeretem...egyszerűen lehet kezelni csak belekell jönni, sms írás semmi perc alatt nagyon gyorsan megy a kezelése. Én teljesen megvagyok vele elégedve. Egy negatívum az érintőképernyőt naponta megkell takarítani mert ott maradt az ujjad nyoma, szóval gyorsan koszólodik de ez semmiség:)

Könnyen megszoktam, és azóta nagyon szeretem:)

2010. márc. 17. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nos a megszokás 1-2 hétbe belekerül és sok benne a nehézség hozzá kell szokni a sok másságához és vigyázz milyet veszel mert ismerősöm vett egyet és lassú sok a hibája nagyon nézz utána hogy melyiket veszed meg
2010. márc. 18. 14:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Melyiket ajánljátok? Többet is mondhattok!
2010. márc. 18. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy Spica.

Google/HTC Nexus One

Samsung Omnia II

Apple iPhone 3GS

Most körülbelül ezek vannak a toppon.

Nem volt nehéz megszokni. Ha stabilan nyomkodod [azaz taperolod] az első nap, a másodikon már tökre hozzá vagy szokva.

2010. márc. 20. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!