Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó telefon ami NEM érintőképer...

Jó telefon ami NEM érintőképernyős?

Figyelt kérdés
Most már alig van olyan telefon ami nem érintőképernyős.Mondanátok jó telefont ami nem érintőképernyős?Vagy inkább már ne is ilyet keressek?
2011. szept. 6. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
nokia e52,c1-6ig,!7230!,se cedar,samsung shark,!nokia x3-02!,kezdő érintős:!telenor one touch!,!tmobile move!,vodafone 585,545 smart
2011. szept. 6. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Sony Ericsson Spiro
2011. szept. 6. 21:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Olyan nincs is.
2011. szept. 6. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Érintőképernyő a legjobb, ezzel nem lehet veszekedni.

Esetleg az előfordulhat, hogy valakinek felesleges az érintőképernyő, és megelégszik egy sima gombos telefonnal, de a legjobbak az érintőképernyős mobilok.

Gombos telefonból mindenképp Nokia, hiába gyártja a világ legszarabb érintős telefonjait, a gombos telefonba még jó.

2011. szept. 6. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Hát csak a strapabírósága miatt meg a hírneve miatt: Gresso extreme 3. De ennyi pénzért defy vagy Xperia Mini vagy Galaxy Ace vagy Wildfire S.
2011. szept. 6. 22:21
 6/9 anonim válasza:
samsung shark
2012. jan. 25. 19:19
 7/9 anonim válasza:
Nekem nokia c5-00 ám van jó a normál gombos telefonok közt DE ha most vennék telefont (főleg ennyiért amennyi az enyém volt)99% az hogy érintőst vennék.Nem mondom hogy rosszak a gombos készülékek de az érintősöknél több mindent tudsz csinálni egyszerűbben.
2012. febr. 22. 14:41
 8/9 Csibenyuszika válasza:
Hagyjad már..hogy az érintős a legjobb? hát,van némi kétségem.fél év alatt elromlott ,pedig ugy vigyáztam rá mint a szemem fényére. Szerinem:samsung s 5610:)
2012. ápr. 7. 12:01
 9/9 anonim válasza:
Hát igen... az érintősök hamar beszarnak. Ami nagyon bírja (4 mosáson túl van már :D ) Samsung c3050. Nem egy észkombájn telefon, tudsz rajta netezni (ha szedel le rá opera mini 4-et), zenét tudsz hallgatni meg telefonálni. Játékokra nagyon gyenge. Speciel egy Nokia N95 8GBra akarom lecserélni ezt a telefont... többektől hallom, hogy gombosok közt az a király. Egyéb jó telefon: SE W595; SE V640i (ezek voltak nekem, csak eladogattam mindig, mert a gépet tuningoltam :P ). A Nokiákat ajánlom viszont akkor is leginkább, szerintem azok a legjobbak.
2013. dec. 2. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!