Jó telefon ami NEM érintőképernyős?
Figyelt kérdés
Most már alig van olyan telefon ami nem érintőképernyős.Mondanátok jó telefont ami nem érintőképernyős?Vagy inkább már ne is ilyet keressek?2011. szept. 6. 21:24
1/9 anonim válasza:
nokia e52,c1-6ig,!7230!,se cedar,samsung shark,!nokia x3-02!,kezdő érintős:!telenor one touch!,!tmobile move!,vodafone 585,545 smart
4/9 anonim válasza:
Érintőképernyő a legjobb, ezzel nem lehet veszekedni.
Esetleg az előfordulhat, hogy valakinek felesleges az érintőképernyő, és megelégszik egy sima gombos telefonnal, de a legjobbak az érintőképernyős mobilok.
Gombos telefonból mindenképp Nokia, hiába gyártja a világ legszarabb érintős telefonjait, a gombos telefonba még jó.
5/9 anonim válasza:
Hát csak a strapabírósága miatt meg a hírneve miatt: Gresso extreme 3. De ennyi pénzért defy vagy Xperia Mini vagy Galaxy Ace vagy Wildfire S.
7/9 anonim válasza:
Nekem nokia c5-00 ám van jó a normál gombos telefonok közt DE ha most vennék telefont (főleg ennyiért amennyi az enyém volt)99% az hogy érintőst vennék.Nem mondom hogy rosszak a gombos készülékek de az érintősöknél több mindent tudsz csinálni egyszerűbben.
8/9 Csibenyuszika válasza:
Hagyjad már..hogy az érintős a legjobb? hát,van némi kétségem.fél év alatt elromlott ,pedig ugy vigyáztam rá mint a szemem fényére. Szerinem:samsung s 5610:)
9/9 anonim válasza:
Hát igen... az érintősök hamar beszarnak. Ami nagyon bírja (4 mosáson túl van már :D ) Samsung c3050. Nem egy észkombájn telefon, tudsz rajta netezni (ha szedel le rá opera mini 4-et), zenét tudsz hallgatni meg telefonálni. Játékokra nagyon gyenge. Speciel egy Nokia N95 8GBra akarom lecserélni ezt a telefont... többektől hallom, hogy gombosok közt az a király. Egyéb jó telefon: SE W595; SE V640i (ezek voltak nekem, csak eladogattam mindig, mert a gépet tuningoltam :P ). A Nokiákat ajánlom viszont akkor is leginkább, szerintem azok a legjobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!