Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! IPhone 4 vagy más érintők...

SOS! IPhone 4 vagy más érintőképernyős telefon? SOS!

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb? Tapasztalatok? Miért xy a jobb? Én iPhone-t szeretnék, de megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha mást kérnék. És milyen színben a szebb az adott telefon? Lány vagyok. Köszönöm.:)
2011. aug. 16. 00:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy akkor iPhone, az Androiddal csak meggyűlne a bajod:) Nekem ugyan Samsung van (Android), de ha lány lennék biztosan egy iPhone-t "kérnék" inkább, ha lehet fehéret;)
2011. aug. 16. 03:31
 2/18 anonim ***** válasza:
Amúgy irigylem a problémáidat:DD, szóval ez már tényleg SOS kategória, tényleg nagy lehet a bizonytalanság és a vágy a legjobb döntésre:DD
2011. aug. 16. 03:35
 3/18 anonim ***** válasza:
samsung galaxy s 2 sokkal jobb mint az iphone 4. Ennek a telefonnak a galaxy s az ellenfele
2011. aug. 16. 07:57
 4/18 anonim ***** válasza:

Samsung galaxy S -re sokkal több a cucc(widget,alkalmazás stb. ingyen!). Ellenben Iphone-re több a fizetős cucc, bár nem ismerem annyira a telót, de az android sokkal szociálisabb, sokkal több friss. Az Iphone teljesítményében és minőségében jobb.

Mobilaréna youtube fiókján mind a kettő bemutatásra került,nézd meg, döntsd el :D

http://www.youtube.com/user/mobiltelefonok

2011. aug. 16. 10:08
 5/18 anonim ***** válasza:

Az iPhone minden tekintetben jobb a versenytársainál, nekem iPhone 3GS van és én is lány vagyok, nem bonyolult kezelni se, viszont rengeteg dolgot tud.

Olyan 400 ezer alkalmazás van az AppStore-ban amit letudsz hozzá tölteni, a legtöbb fizetös, de ha feltörik a telefonod (mint az enyém) akkor ingyen letudod tölteni akármelyik fizetöset is :)

A töréstöl egyébként baja nem lesz, csak a szervízben nem fogadják el elvileg, de az enyémnek 1 éve semmi apró baja sincs, szóval nem kellett szervíz :)

2011. aug. 16. 16:39
 6/18 anonim ***** válasza:

nekem iphone 4em van,nagyon jó,szép,

de android jobb

2011. aug. 18. 20:41
 7/18 bp1985 ***** válasza:

Olyan 400 ezer alkalmazás van az AppStore-ban amit letudsz hozzá tölteni, a legtöbb fizetös, de ha feltörik a telefonod (mint az enyém) akkor ingyen letudod tölteni akármelyik fizetöset is :)

Abból 350.000 alkalmazás 5 éves gyerekeknek való. tényleg jó dolog. Android market legalább nincs teleszemetelve mindenféle baromsággal.

2011. aug. 18. 22:28
 8/18 anonim válasza:
De szar lehet neked, hogy azon gondolkodsz, hogy kérj-e egy Iphonet, vagy ne... Hány éves vagy?
2011. aug. 18. 23:42
 9/18 anonim válasza:
Iphone-val nem tudsz másfajta telefonra képet ..stb-t küldeni :) + a kamerája is gagyi 5mp van ráírva de simán nincs olyan szép képe mint a sonny x8 3,2esének :D Samsung Galaxy 3D a király :)
2011. aug. 18. 23:55
 10/18 anonim ***** válasza:

Hát, annyira nem bonyolult az Android sem, hozzá lehet szokni, pár nap gyakorlás az egész. :)

De, ha már annyiért szeretnél telefont, akkor Samsung Galaxy S2-t kérj. Mert az árban is olcsóbb, meg sokkal jobb is.

2011. aug. 19. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!