Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! IPhone 4 vagy más érintők...

SOS! IPhone 4 vagy más érintőképernyős telefon? SOS!

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb? Tapasztalatok? Miért xy a jobb? Én iPhone-t szeretnék, de megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha mást kérnék. És milyen színben a szebb az adott telefon? Lány vagyok. Köszönöm.:)
2011. aug. 16. 00:23
1 2
 11/18 Kovács János Balázs ***** válasza:

Én is a Samsung Galaxy S2-re szavaznék! Besza....s jó!

Vagy kicsit olcsóbb már szinte száz ezer alatt van függetlenül is: HTC Desire HD.

Az Állj!Fón egy divat.

2011. aug. 19. 07:26
 12/18 Kovács János Balázs ***** válasza:
Az Állj!Fón egy divat tömeg cucc! Légy egyedibb!
2011. aug. 19. 07:27
 13/18 anonim ***** válasza:
sgs2
2011. aug. 19. 10:27
 14/18 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok. Természetesen nem az egészet sóznám édesapámra, mert a felét én fizetném ki. :)
2011. aug. 19. 21:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Te fizetnéd ki 13 évesen?:) Ez kedves tőled:) 13 évesen nekem még csak max zsebpénzem volt, de ezek szerint neked már most van saját kereseted. Mivel, ha nem saját kereset lenne, akkor gondolom nem lennél olyan kis tudatlan, hogy azt írd, te fizeted bárminek is a felét - abból a pénzből, amit más keresett meg, majd valamiért (pl. szeretetből, gondoskodásból) adott neked belőle.
2011. aug. 24. 02:28
 16/18 Kovács János Balázs ***** válasza:

Kedves utolsó hozzá szóló: Szerintem elég undorító dolog amit írtál! Miért kell lenézni egy 13 éves serdülőt?

Te is voltál ennyi idős. Neked hogy esett volna?

13 évesen nekem sem volt nagyobb gondom ennél csak akkor még (19 éve) nem volt mobiltelefon Magyarországon. Akkor még a C64-ért sírtam, most meg Iphone 4. A szitu ugyanaz.

2011. aug. 24. 09:19
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen, van saját keresetem. 2 évig egy színházban színészkedtem. :) Köszönöm szépen! Szerintem s2 lesz a megfelelő. A hozzászólások szerint, meg több kérdésben is láttam ennek a terméknek a népszerűsítését. Az iPhone lassan tényleg tömegcucc lesz. Még egyszer nagyon köszönöm. :) Mások szerint is az s2 a jobb? :D
2011. aug. 29. 21:35
 18/18 anonim ***** válasza:
S2 a jobb, de azért nézz utána youtube-on hogy mik a magyar vélemények. Így te is láthatod a hibáit/előnyeit. ÉS segít a döntésben-hisz ne mi döntsük el, hogy te mit akarj.
2011. aug. 30. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!