Van ára T-mobile-nál a SIM cserének?
Én erősen kétlem,hogy ingyen lenne.Most gondolj bele,akkor az összes frissen mobiltkapott gyerek azzal szórakozna,,hogy bejár a T-Mobile-hoz(vagy a saját egyéb más szolgáltatójához,legyen szó akár itthonról,akár külföldről),és cserélgetné akár mindennap a SIM-jét,amit meg odaadogatna a barátainak,barátnőinek,menne szépen így na csere-bere az osztályban,ahogy a matricáké és minden egyébé a gyerekeknél szokás.
Szóval kétlem hogy ingyen lenne,ma,amikor már egy liter üdítőért is 300 Ft-ot kell fizetni.A SIM kártyákban chip van,amiben le van tárolva a telefonszám,az előfizető neve,ilyen-olyan regisztrációs száma,postacíme és millióegy ilyen adat,mi a fészkes fittyfenéért lenne ez ingyen?
jah bocs, a 2800-ban bennevan 2 adapter. tessék, itt egy link:
Vaterán van egy faszi aki ingyen kivágja micro simmé a simedet ilyen vágóval ami a képen van.
Csak az oda-vissza postáézását kell fizetned.
DJUICE
Én bementem, úgy vettem meg a készüléket.Én is akkor döbbentem rá, h hahóka, microsimes.4500 ért akarták cserélni, ha jólemlékszem.Na mondom, köszi, ebből nem kérek, elkezdtem mondani a csajanak,h dobálja a hálózatot, miután hívnak újraindult 3 telefonnal is, illetve nem szokta felismerni sem ha benne van a telefonban(ezek amúgy igazak is voltak...).Nemszólt semmit, elvitte a sim-et, és hozott egy microsimet.
Ingyen csere megtörtént.Aztán 500 FT ért vettem hozzá 2 db minisim adaptert(ugye a normális simkártya), és nemkell mindenféle microsim vágókkal kontárkodni.
Amúgysem értem.Ha van valakinek 60-70E forintja(illetve iPhone nál 150E), akkor miért kell a fogához verni a garast egy microsimért, amikor tisztességesen ki lehet cseréltetni mindenféle kitalált indokkal, kontárkodás nélkül...:DDDD
A Sim-csere ingyen van, ha az ügyfél a T-Mobile-nál vette a készüléket. Annyira jó, hogy a sok ember hülyeségeket beszél amikor nem tud semmit.
Üdv.:Egy Telekomos dolgozó.
Sajnos nem. Én magam is meglepődtem, mert elég keményen megdrágultak. Megpróbálom megtudakolni és ha publikus akkor ide leírom!
Üdv
Kedves Telekomos dolgozó
Ha én veszem készüléket az ujabb 2 év hűségidőre de az asszonyt szeretném meglepni vele (mámint a készülékkel) akkor az ő SIM-jét csak a 4500ft ellenében cseréltethetem microSIM-re? Vagy olyankor is ingyen megy a csere? Mivel a telefon szolgáltatón belül vásárolnám.... köszönöm a választ előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!