Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia c3 ingyen facebook hogyan?

Nokia c3 ingyen facebook hogyan?

Figyelt kérdés
Sajnos sehogyan sem tudom elérni a T-mobile szolgáltatását ezen a telefonon.(T-mobilos vagyok,netstart aktív,nem opera minin próbálkozok,előző Nokia 6230i és Samsung Monte telefonjaimon ingyenesen használtam) A problémám az hogy akármit csinálok akármilyen böngészővel leszívja a pénzem. Ha esetleg lehetséges bekapcsolni valami úton módon ezt a szolgáltatást nagyon szépen köszönöm ha nem akkor ha valaki tud rá okot mondani miért nem lehet azt is megköszönöm.
2012. febr. 18. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáltad már felhivni az ügyfélszolgálatot vagy bemenni egy T-pontba?Tudod ez a legegyszerűbb,mint itt várakozni arra,hogy valaki is adjon egy értelmes választ!
2012. febr. 18. 16:51
 2/5 anonim válasza:
Gondolom ingyen szeretnéd használni hát sajna ingyen facebook január 1 től megszűnt a t-mobile naál elöször is googlezni kellene
2012. febr. 19. 08:53
 3/5 A kérdező kommentje:
lehet hogy azt írják megszűnt de tesóm és a régi telóimon még mindig működik. És igen voltam t-mobilba de ott mindenáron rám akartak sózni mindenféle netet de értelmes választ nem adtak. És mondom valahol a probléma a telóban van mert akár hiszitek akár nem még mindig ingyenes
2012. febr. 19. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez engem is NAGYON érdekelne!!!

Ugyanis Nekem is Nokia C3-00 telefonom van, T-Mobile SIM kártya van benne, és az ingyenes FB-ot egyáltalán nem viszi...

A fizetősre meg beléptet, majd kiírja, hogy "Váratlan hiba, próbálja újra!" Közben meg persze szedi le a pénzt.

Kérdező!

Te milyen böngészővel használod a FB-ot a Nokia C3-00 készülékeden? Honnan lehet leszedni azt?

Esetleg értekezhetnénk privátban is, ugyanis ez a téma már NAGYON nem hagy békén engem sem...

2012. febr. 19. 14:01
 5/5 A kérdező kommentje:
én ovi áruhézból töltöttem le (ha azt beírod keresőbe hogy: nokia böngésző akkor ki fog hozni egyet) én ezt használom, nincs vele semmi bajom egyébként nem rossz
2012. febr. 22. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!