T-mobile webshop rendelés. Hogy müködik?
Figyelt kérdés
Motorola defy+ t néztem ki magamnak, ballagási pénzböl szeretnék venni egyet Ha lehet még kapni a t mobile nál akkor,bárnemtudom. nah ez a webshop h müködik ? megrendelem és kihozzák és itt irom alá a papirokat. és És bárhonnan elhozzák. pl ha én pesti vagyok és pesten van t mobile akkor is v csak meghatározott km enként? És szerintetek a defy + joh választás? MIk a hátrányai/elönyei???2012. febr. 19. 11:37
1/4 anonim válasza:
Igen, megrendeled és kihozzák 1-2 napon belül bárhova. És a futárnak fizetsz és ott írod alá a papírokat.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem , Köszi
2012. febr. 19. 12:01
3/4 anonim válasza:
Lehet kérni személyes átvételt is, de az alábbi linken minden le van írva.
Ár-érték arányban jó választás. Jó kijelző, könnyű, magas pixelsűrűségű, átlagos üzemidejű strapabíró telefon (a többi okostelefonhoz képest). Hátrány talán h. nincs HD videó, bár elég jó képeket rögzít.
4/4 A kérdező kommentje:
értem , köszi! hát még az xperia ray on gondolkoztam de kinézetre sehogysem jön be , a motorolát igazábol nem nagyon ismerem, mert motorola , és igazábol nem nagy világ márka mint pl samsung
2012. febr. 19. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!