T-mobile rendelés állapota?
Nem adnak senkinek semmit.
Az előfizetés nem kézzelfogható dolog.
???
Elméletileg küldenek egy új kártyát. Legalábbis ezt írják a honlapon.
Csak akkor ha rendeltél simet is.
Egyébként a dominós simed marad.
Nekem egy dominós sim van ugynígy 3 éve az előfizummal a telefonomban.
Telefonon kértem a váltást, annyit kellett tenni hogy ki kellett kapcsolni a telefont és újra be.
Onnan már előfizus volt.
Amikor a páromét váltottam át, akkor küldtek simet, de mondták hogy ne aktiváljam, bontatlanul küldjem vissza vagy vigyem be egy ügyfélszolgálatra. Ez három előfizu váltása volt egy időben a családban, és a párom egyet beaktivált mert nem tudta, így lett plusz még egy előfizu, amit elég macerás volt lemondani. 3 hónapig fizetni kellett a havidíját.
Hát én csak annyit csináltam, hogy beléptem a saját oldalamra, ott rámentem arra, hogy átváltás előfizetésre, kiválasztottam a nekem megfelelő díjcsomagot, és kész.
Akkor most mi lesz?
Amikor belépek, akkor ezt írja:
"Domino-havidíjas átváltási folyamat elindult.
Tisztelt Ügyfelünk!
Ön elindította a Domino -> havidíjas átváltási folyamatot.
Kérjük, amennyiben kézhez kapja előfizetéses kártyacsomagját, annak aktiválása után, ezen regisztrációját a "Regisztrációm törlése" gomb segítségével érvénytelenítse. Ezután az új jelszavával - ami megegyezik a szerződéskötéskor megadott 5 jegyű számmal - regisztráljon újra, mint "Havidíjas előfizető". A régi regisztráció törlése előtt ezt nem tudja megtenni. Ameddig az előfizetéses kártyáját nem kapja készhez és nem aktiválja, telefonszámával és jelenlegi jelszavával tudja használni áruházunkat. (T-Mobile Webshop főoldal)
Amennyiben az átváltást havidíjas előfizetésre mégsem kívánja elvégezni, a "Regisztrációm megtartása" gomb megnyomása után ez az ablak nem jelenik meg többet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!