Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri?

Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés

Van egy iphone 4 32 gb

És nagyon megtetszett a samsung galaxy note fehérbe megérné lecserélni?

2012. febr. 19. 16:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én néztem egymást mellet az Iphone 4-em meg a Note-ot és valahogy a Note-nak a képernyőjét sokkal szebbnek láttam teli színekkel.. Az Iphone 4-nek meg ilyenk gyengébb színeket halványabbnak láttam mellette.. Szóval nem értem :)

2012. febr. 19. 19:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Az Amoled túlfrusztrált, ami szép tud lenni, de nem nagyon tükrözi a valóságot.
2012. febr. 19. 20:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Jah értem! Akkor szerintetek nem érné meg ez a csere?
2012. febr. 19. 20:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Túlszaturáltnak hívják, a frusztrált kicsit mást jelent. :D

A színek élénkebbek, ami egyrészt természetellenes, másrészt a "fehér" a legnagyobb jóindulattal is mocsárzöld.

Nem éri meg lecserélni. Egy Sensation XE-re azt mondanám, hogy megéri, de Samsungra soha.

2012. febr. 19. 20:42
 15/15 Nyúlós lónyál ***** válasza:

Valóban, ha készítesz egy fotót és megnézed a képet, teljesen eltérnek a színek. Mű, amolyan babaszínek. A naracs piros, a sárga olykor zöld. Nézd meg, borzalmas, amit az AMOLED kijelző produkál:

[link]

Addig szép, amíg nem látod, milyenek a fotókon lévő tárgyak a valóságban.

2012. febr. 19. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!