Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri még Htc Desire-ört venni?

Megéri még Htc Desire-ört venni?

Figyelt kérdés
tudom hogy 2 vagy közel 2 éves típus de elég kedvező áron hozzá lehet manapság már jutni. és nem gyenge hardver szerintem még ma sem. nem akarok tegrás játékokat futtatni max 1-2 gyengébb játék.

2012. febr. 17. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindenképp megéri.

Még mindig jobb, mint a Wildfire S, Galaxy 3/Mini/Ace, ZTE Skate.

És a komolyabb játékokat is simán elviszi, 1 GHz-s ARMv7-es proci, majdnem 600 mega ram, nem lesz gond vele.

2012. febr. 18. 00:25
 2/5 A kérdező kommentje:
okés köszönöm de jöhetnek még válaszok :)
2012. febr. 18. 09:34
 3/5 SzeitzT válasza:
Én most tértem vissza Desire-re. Még mindig használható, mint az előző kommentelő írta. Még az ujabb telefonok köz így 2 évesen is ver párat.
2012. febr. 18. 11:14
 4/5 A kérdező kommentje:
miről tértél vissza ha szabad kérdeznem? :)
2012. febr. 18. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:
megéri hát.. én is most gondolkodom hogy vegyek e egy desire-t.. nekem most a desire s nagyon bejön csak az drágább ugye..:))
2012. febr. 18. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!