Megéri SAMSUNG OMNIA 2-re Androidot telepíteni?
Megéri. Én feltettem,kb egy hónapja, az o2droidot, és teljesen megyok elégedve vele. Bár még csak beta verzió, de ha jól rakod fel, gyorsabban megy,mint pár csóróbb natív androidos telefon.
Az a szép benne,hogy ha akarod, sd kártyára is teheted. vagy a my storage-ra. a lényeg ugyanaz: bekapcsolod a telefont, a winmo bootol be, utána elindítasz egy haret.exe nevű fájlt,az bebootolja a linuxot,a linux kinyomja minden hardver elemből a windows mobile-t, és betölt a droid. onnan kezdve csak droid. Ha meg újraindítasz, megint windows mobile...
itt olvasgass:
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni, mert megakadtam a telepítés közben.
Mindent úgy csináltam, ahogy írtátok:
-My Storage-re felmásoltam a mappát és a fájlokat (de próbáltam mem. kártyára is).
-Az o2beta mappában elindítom az androidinstall-t.
-Elkezdi telepíteni, de megáll olyan 4-5 perc múlva és van 2 error üzenet a partícióval kapcsolatban.
Mit tegyek? Nem tudom, hogy kellene partíciót létrehozni telefonon, ha egyáltalán nekem kell.
Egyáltalán innen kell letölteni?
Innen a legfrissebbet töltöttem le.
Kérem segítsen, aki tud.
Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!