Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Főzött Androidot, hogyan...

Főzött Androidot, hogyan tudok telepiteni X10 mini pro-ra?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jártas e téren,mert symbianos vagyok csak az asszonynak akarok feltenni a telójára.Stabil verziókat keresek!Linkeket letöltéshez és leirásokhoz várok elsősorban!

Előre is köszönöm

2011. okt. 8. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Googlee?? Megkerestem, itt... Ne várd, hogy mindent újra leírjanak..

1.

Sony Ericsson X10 | Android Aréna

androidarena.hu/tag/sony-ericsson-x10/

2011. jún. 20. – Igen, a cím nem elírás, megjelent az első főzött Froyo ROM az X10-re. A Sony Ericsson Androidos zászlóshajója hosszú időt várt a 2.1 ...

2.

ROM | Android Aréna

androidarena.hu/category/rom/

További találatok megjelenítése innen: androidarena.hu

3.

[Re:] Sony Ericsson X10 - a fa nagy, a fejsze kicsi - PROHARDVER ...

prohardver.hu/tema/re_sony...x10_a.../friss.html - Tárolt változat

Nyilvános "+1" hozzáadva. Visszavonás

21 órával ezelőtt – [Re:] Sony Ericsson X10 - a fa nagy, a fejsze kicsi -- PROHARDVER! ... Minden főzött ROM-nak van gyengéje, de talán a gyári alapú Wolfbreak ...

További találatok az elmúlt 24 órából

4.

SE X10 rootolás és főzött rom felrakás

www.sesmart.hu/index.php?...x10...rom... - Tárolt változat

1 napja – SE X10 rootolás és főzött rom felrakás. x 10 re Fözött rom felrakása: 1.Telefon rootolása:Letöltöd a Super One Clicket. alt ...

5.

:: Téma megtekintése - Főzött ROM-ok: Tapasztalatok, kérdések

www.seria.hu/forum/viewtopic.php?p=98913 - Tárolt változat

Ezt a témát azért hoztam létre, hogy a Főzött ROM-ok leírása topicba csak a ... mivel még elég új a recovery X10-re ezért nem volt ideje senkinek sem egy ...

6.

Sony Ericsson Portál • Téma megtekintése - [x10 mini pro] - Főzött ROM

forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=110&t=14089 - Tárolt változat

5 hozzászólás - 2 szerző - Legutóbbi hozzászólás: aug. 10.

Re: [x10 mini pro] - Főzött ROM. Hozzászólás Szerző: Lasy » 2011. máj. 30., hétf. 5:23. a 2.3.3-és 2.3.4 romokban a kamera megy rendesen? ...

2011. okt. 8. 16:59
 2/11 A kérdező kommentje:
A googlet én is ismerem nem vagyok hülye!Nekem olyan válasz kell ami már bevált módszer!Főleg,hogy nem tudom pl.melyik romot érdemes feltenni ami nem bug-os!
2011. okt. 8. 17:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Amit meg bemásoltál ide az X10-re vonatkozik nem X10 mini pro-ra!
2011. okt. 8. 17:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Sry, rosszat linkeltem.. Googleeba írd be X10mini PRO és

ott, ugyanennyi találatod lesz, ha olvasod a fórumozókat is, rájössz, hogy nincs legjobb, kinek ez, kinek az tetszik, mert mindenkinek más az elvárása, más a súlypontban lévő funkció.

Én saját ROMot raktam össze (kiszedtem az eredetiből, ami nem kellett, lecseréltem, amivel nem voltam elégedett, az a camera volt), mert nekem egyik sem tetszett igazán, így olyan ROMom van, ami senkinek sincs. De ez nem büszkeség, egyszerűen nekem erre volt szükségem, ennyi...

2011. okt. 8. 17:28
 5/11 A kérdező kommentje:

Akkor valaki belinkelne valamit ami használható,érthető?!800 féle leirást találtam mindenféle telepitésről meg 600 féle program verziókat busybox meg a tököm tudja milyen program.

A rootolást értem!xRecovery telepitést nem értem!

Az Xrecovery-re kell egy link,hogy melyik a legfrissebb és ,hogy kell feltelepiteni,mert amit olvatam az nem egyértelmű!

2011. okt. 8. 18:33
 6/11 A kérdező kommentje:

Akkor összegeznék egy picit!A következőket kell beszerezni,hogy tudj feltenni egy főzött romot:file manager,super click one,xrecovery v cwmrecovery,busybox,főzött rom.A file managerhez és a busyboxhoz mobilnet vagy wi-fi kell,mert máshogy nem tudod feltenni!Hát komolyan mondom ennyit szenvedni egy ilyen sz@r Androiddal.Ha ezt tudom inkább meg se veszek egy Android-os telefont sem!Ja és ami fontos nincs egy egybeszabott pontos leirás ami segitene a kezdő Androidosokon!

Megjegyzés:Nokia-ra főzött rom telepités:Phoenix,főzött rom.Mobilnet,wi-fi se kell semmihez!PC-ről bármi telepithető!

2011. okt. 8. 19:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Előzők vagyok..

Vigyázz, nem biztos, hogy a legújabb ClockWork minden romot "visz"..

Itt nézz körül.

[link]

Lasy-t olvasd, tőle nem kapsz rosszat...

2011. okt. 8. 19:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Még mindig..

Nem kell hozzá WiFi.. PC-ről minden telepíthető.

[link]

2011. okt. 8. 19:24
 9/11 A kérdező kommentje:

akkor mondjuk a 2.3-as Android nem fog jól működni?

Innen szemezgettem de negativumot nem olvastam: [link]

2011. okt. 8. 19:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Wi-fi-re,mobilnetre én a file managerre meg a busyboxra gondoltam,mert azt csak azzal tudod feltenni
2011. okt. 8. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!