Főzött Androidot, hogyan tudok telepiteni X10 mini pro-ra?
Nem vagyok jártas e téren,mert symbianos vagyok csak az asszonynak akarok feltenni a telójára.Stabil verziókat keresek!Linkeket letöltéshez és leirásokhoz várok elsősorban!
Előre is köszönöm
Googlee?? Megkerestem, itt... Ne várd, hogy mindent újra leírjanak..
1.
Sony Ericsson X10 | Android Aréna
androidarena.hu/tag/sony-ericsson-x10/
2011. jún. 20. – Igen, a cím nem elírás, megjelent az első főzött Froyo ROM az X10-re. A Sony Ericsson Androidos zászlóshajója hosszú időt várt a 2.1 ...
2.
ROM | Android Aréna
androidarena.hu/category/rom/
További találatok megjelenítése innen: androidarena.hu
3.
[Re:] Sony Ericsson X10 - a fa nagy, a fejsze kicsi - PROHARDVER ...
prohardver.hu/tema/re_sony...x10_a.../friss.html - Tárolt változat
Nyilvános "+1" hozzáadva. Visszavonás
21 órával ezelőtt – [Re:] Sony Ericsson X10 - a fa nagy, a fejsze kicsi -- PROHARDVER! ... Minden főzött ROM-nak van gyengéje, de talán a gyári alapú Wolfbreak ...
További találatok az elmúlt 24 órából
4.
SE X10 rootolás és főzött rom felrakás
www.sesmart.hu/index.php?...x10...rom... - Tárolt változat
1 napja – SE X10 rootolás és főzött rom felrakás. x 10 re Fözött rom felrakása: 1.Telefon rootolása:Letöltöd a Super One Clicket. alt ...
5.
:: Téma megtekintése - Főzött ROM-ok: Tapasztalatok, kérdések
www.seria.hu/forum/viewtopic.php?p=98913 - Tárolt változat
Ezt a témát azért hoztam létre, hogy a Főzött ROM-ok leírása topicba csak a ... mivel még elég új a recovery X10-re ezért nem volt ideje senkinek sem egy ...
6.
Sony Ericsson Portál • Téma megtekintése - [x10 mini pro] - Főzött ROM
forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=110&t=14089 - Tárolt változat
5 hozzászólás - 2 szerző - Legutóbbi hozzászólás: aug. 10.
Re: [x10 mini pro] - Főzött ROM. Hozzászólás Szerző: Lasy » 2011. máj. 30., hétf. 5:23. a 2.3.3-és 2.3.4 romokban a kamera megy rendesen? ...
Sry, rosszat linkeltem.. Googleeba írd be X10mini PRO és
ott, ugyanennyi találatod lesz, ha olvasod a fórumozókat is, rájössz, hogy nincs legjobb, kinek ez, kinek az tetszik, mert mindenkinek más az elvárása, más a súlypontban lévő funkció.
Én saját ROMot raktam össze (kiszedtem az eredetiből, ami nem kellett, lecseréltem, amivel nem voltam elégedett, az a camera volt), mert nekem egyik sem tetszett igazán, így olyan ROMom van, ami senkinek sincs. De ez nem büszkeség, egyszerűen nekem erre volt szükségem, ennyi...
Akkor valaki belinkelne valamit ami használható,érthető?!800 féle leirást találtam mindenféle telepitésről meg 600 féle program verziókat busybox meg a tököm tudja milyen program.
A rootolást értem!xRecovery telepitést nem értem!
Az Xrecovery-re kell egy link,hogy melyik a legfrissebb és ,hogy kell feltelepiteni,mert amit olvatam az nem egyértelmű!
Akkor összegeznék egy picit!A következőket kell beszerezni,hogy tudj feltenni egy főzött romot:file manager,super click one,xrecovery v cwmrecovery,busybox,főzött rom.A file managerhez és a busyboxhoz mobilnet vagy wi-fi kell,mert máshogy nem tudod feltenni!Hát komolyan mondom ennyit szenvedni egy ilyen sz@r Androiddal.Ha ezt tudom inkább meg se veszek egy Android-os telefont sem!Ja és ami fontos nincs egy egybeszabott pontos leirás ami segitene a kezdő Androidosokon!
Megjegyzés:Nokia-ra főzött rom telepités:Phoenix,főzött rom.Mobilnet,wi-fi se kell semmihez!PC-ről bármi telepithető!
Előzők vagyok..
Vigyázz, nem biztos, hogy a legújabb ClockWork minden romot "visz"..
Itt nézz körül.
Lasy-t olvasd, tőle nem kapsz rosszat...
akkor mondjuk a 2.3-as Android nem fog jól működni?
Innen szemezgettem de negativumot nem olvastam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!