Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri?

Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés

Van egy iphone 4 32 gb

És nagyon megtetszett a samsung galaxy note fehérbe megérné lecserélni?

2012. febr. 19. 16:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ, de ha nem tetszik az iOS akkor cseréld, bár elég nagy ugrás lesz. Amúgy árban kb ugyanannyi a kettő, csak azért nézd meg milyen állapotban van, függő-e.
2012. febr. 19. 16:52
 2/15 anonim válasza:

nemsokára jönnek az applefanok, a samsung utálók és az androidfanok, nehéz lesz hasznos választ találnod :)

A két telefon között óriási a különbség, érdekes, hogy iPhone után a Note tetszett meg, specifikáció szerint a Note tud többet(hd kijelző, 2mag, bőv. mem.) de használat közben egy szinten van a két telefon (szerintem). Ha le szeretnéd cserélni Note-ra, nyugodtan, nem fogsz csalódni a készülékben.

2012. febr. 19. 17:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb a note '100Xerőseb Jó ez egy kicsit tűlzás de megéri lecserélni
2012. febr. 19. 17:12
 4/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én úgy vagyok vele hogy, nekem volt iphone 3g, 3gs, és most van 4 én tényleg nagyon szeretem a iphone-t csak láttam a note-ot és ezt mindenki beismeri, hogy a note mellet az iphone 4 gyerek telefon külsőre és így nagyon megtetszett! nagy kijelző gyönyörű képernyő meg minden csak attól félek, hogy csalódnék minőségbe Apple után..

2012. febr. 19. 17:18
 5/15 anonim ***** válasza:
Én is tervezek Android után iphone-t kipróbálni. Anélkül nehéz dönteni.
2012. febr. 19. 17:36
 6/15 anonim ***** válasza:
Az ájfón kijelzője sokkal szebb, csalódás lesz a Note. Hiába erős a hardver, ha a Samsung nem tud egy normális romot írni rá. Inkább vegyél 4S-t vagy valami normális androidost, ne Samsungot.
2012. febr. 19. 17:41
 7/15 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz. Nem éri meg! Ha a nagy telefon tetszik oké, de a kijelzője valóban jobb az iPhone-nak. Én nem vagyok az iOS híve, de az Andorid, mint rendszer istabilabb, ezen belül pedig a Samsungnak van a legrosszabb gyári ROM-ja. Hiába erős, hiába nagy, csalódás lesz. Ráadásul ott a műanyag feeling. Írtad, hogy gyerektelefonnak tűnik a 4 a Note-hoz. Szerintem semmivel sincs komolyabb hatása a Note-nak. Egy nagy rusny dög (tudom, ízlés kérdése), ahol hiába az erős hardver, attól még Samsung marad, vagyis az átlagból nem kiemelkedő.
2012. febr. 19. 18:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem láttam még a Note képernyőjét, de a HD felbontás ekkora kijelzőre szerintem nem lehet olyan rossz. Vagy tévedek?
2012. febr. 19. 18:50
 9/15 anonim ***** válasza:

láttam már élőben a 4S-t és a note-ot is, inkább a notera szavazok, azt vennék meg ha vennék telefont.

Nekem a note maga a tökéletes telefon, csak bazinagy...

2012. febr. 19. 19:01
 10/15 anonim ***** válasza:
iPhone 326 ppi, Note 285 ppi, de nem is a felbontással van a gond. Az ájfón színei tökéletesek, a Note amoledje pedig szokás szerint mocsárszínű.
2012. febr. 19. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!