Túl "régimódi" vagyok?
Sziasztok. A napokban beszélgettem egy ismerősömmel, mivel beújított egy okostelefont, ami kb. ki is takarít helyette. :D Lerégimódizott, mivel szerintem a telefon arra való, hogy telefonáljunk fele, az mp3 lejátszót azért találták ki, hogy zenét hallgassunk, a tv-t + dvd-t azért, hogy filmeket nézzünk, a számítógépet azért, hogy internetezzünk stb...
Erre azt mondta, hogy túl régimódi vagyok. Lehet, hogy így van, de nem tudnék kiadni egy "telefonért" 150-200ezer forintot.... Nektek mi a véleményetek?
amúgy a 150-200 ezres telefonokat , nem a kicsit ,,szegényebb,, országoknak találták ki , hanem a tehetősebbeknek , az utolsó meg szimplán h*lye , attól még , hogy neki nem telik rá és irigykedik , attól még akinek olyan van nem lesz ,,zsidó gyökér,,
amúgy meg ha így gondolkodna az ember ,ahogyan te leírtad ,akkor semmi sem fejlődne.. gondolj csak bele. amúgy meg ha nincs ennyi pénzed rá akkor ott vannak az olcsóbb telefonok mintpl a xperia mini , hidd el megkönnyebbíti az életedet
Szerintem sem kell 200-at kiadni egy telóért de azért jóval megkönnyebiti az életed még ha csak az xperia mini -is :D
Na meg aki megteheti hogy 200-at kiadjon egy telóért annak csak gratulálni tudok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!