Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Túl "régimódi" vagyok?

Túl "régimódi" vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A napokban beszélgettem egy ismerősömmel, mivel beújított egy okostelefont, ami kb. ki is takarít helyette. :D Lerégimódizott, mivel szerintem a telefon arra való, hogy telefonáljunk fele, az mp3 lejátszót azért találták ki, hogy zenét hallgassunk, a tv-t + dvd-t azért, hogy filmeket nézzünk, a számítógépet azért, hogy internetezzünk stb...

Erre azt mondta, hogy túl régimódi vagyok. Lehet, hogy így van, de nem tudnék kiadni egy "telefonért" 150-200ezer forintot.... Nektek mi a véleményetek?

2012. febr. 18. 22:12
1 2
 11/16 YourDestiny ***** válasza:
Szintén az "All in one" híve vagyok. Egy készülék, ami akár 5 másik elektronikái kütyüt is képes helyettesíteni. 50 ezer fölött már nem is akármilyet kapok!
2012. febr. 18. 23:03
 12/16 anonim ***** válasza:

amúgy a 150-200 ezres telefonokat , nem a kicsit ,,szegényebb,, országoknak találták ki , hanem a tehetősebbeknek , az utolsó meg szimplán h*lye , attól még , hogy neki nem telik rá és irigykedik , attól még akinek olyan van nem lesz ,,zsidó gyökér,,

amúgy meg ha így gondolkodna az ember ,ahogyan te leírtad ,akkor semmi sem fejlődne.. gondolj csak bele. amúgy meg ha nincs ennyi pénzed rá akkor ott vannak az olcsóbb telefonok mintpl a xperia mini , hidd el megkönnyebbíti az életedet

2012. febr. 19. 08:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell 200-at kiadni egy telóért de azért jóval megkönnyebiti az életed még ha csak az xperia mini -is :D

Na meg aki megteheti hogy 200-at kiadjon egy telóért annak csak gratulálni tudok :D

2012. febr. 19. 09:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát, én nem vagyok zsidó, s mégis S2-m van. Csupán megvettem, mert tetszett, de gyűjtöttem rá régóta..
2012. febr. 19. 10:03
 15/16 anonim válasza:
Nekem 50 ezres telefonom van. Minek cipelgetnék magammal mp3 lejátszót, fényképezőgépet, stb-t?? Amikor 1 készüléken mindent meg tudok tenni.
2012. febr. 19. 13:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Én egy 50000 FT-s telót vettem a tavaj nagyon hülye voltam XD Rámbeszélték szépen,h okosteló meg minden de az csak egy buta telefon :DDDDDDDD(Motorola ex128)
2012. febr. 24. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!