Túl "régimódi" vagyok?
Sziasztok. A napokban beszélgettem egy ismerősömmel, mivel beújított egy okostelefont, ami kb. ki is takarít helyette. :D Lerégimódizott, mivel szerintem a telefon arra való, hogy telefonáljunk fele, az mp3 lejátszót azért találták ki, hogy zenét hallgassunk, a tv-t + dvd-t azért, hogy filmeket nézzünk, a számítógépet azért, hogy internetezzünk stb...
Erre azt mondta, hogy túl régimódi vagyok. Lehet, hogy így van, de nem tudnék kiadni egy "telefonért" 150-200ezer forintot.... Nektek mi a véleményetek?
Nem vagy régimódi teljesen igazad van. Egyrészt énsem adnék ki ilyen csúcsszuper full extrás mobilért ennyi pénzt mert minek? Ha egy kicsit belegondolunk azt a mobilt könnyebben lophatják el mint az itthoni egyéb szórakoztató elektronikás eszközünket. Könnyebben kárt tehet benne aztán ugrott az egész. Ezek a telefonok évek múlva már bagóért fognak menni mert jön majd helyette másik. És akkor már az számít régimódinak. Nekem még a régi nyomógombos telefonom van jókis cucc egyébként de nekem ez jó. És régimódinak tartanak? nem pedig az ismerőseim 70% ának már új érintőképernyős csicsa telefonjuk van. Nekem ez csak telefonálásra kell és esetleg fényképezésre ha hirtelen kellhet.
Nem vagy régi módi te gondolkozol jól, és emiatt ne idegeskedj.
Szerintem is szok 150-200 ezreket telefonra költeni de mikor egy teljesen korrekt okostelefont megkaphatsz 30-40ezerért akkor teljesen megéri a pénzét mert tényleg nagyon sok hasznos dolgot tud amiket a régebbi modellek nem.
Nekem egy W880-as Sony-m volt és vettem 3 év után egy Xperia x8-at, teljesen korrekt, jó telefon, ha eltévedek segít van hozzá bkv menetrend és rengeteg hasznos dolog.
Nem mondom, hogy régimódi vagy de az okostelefonoknak VAN értelme!
Azért azt vedd figyelembe, hogy ezek már elsősorban nem telefonok, hanem kéziszámítógépek amikkel telefonálni is lehet.
Viszont lásd fentebb, szinte minden egyben van, nem kell 6 féle cuccot megvenni...
Jó okostelefonok meg nemcsak 100 fölött vannak, az új xperia mini 40-ért nagyon jó vétel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!