15 éves fiamnak milyen androidos telefont ajánlotok?
Figyelt kérdés
Régi tönkrement, szülinapjára kapná.2012. febr. 10. 21:20
21/30 anonim válasza:
Sony Ericssont, azon belül amelyik tetszik. Samsungot semmiképp, az S2 kivételével szemét mind.
22/30 anonim válasza:
Előző válaszoló.. Csak szólok, hogy a samsung ugyanolyan jó mint a többi. Samsung galaxy mini..GT s5230..mind a 2 tökéletes szerintem..főleg a galaxy mini. olyat akarok venni..most LG készülékem van..szeretem azt is, de nem igazán vagyok vele megelégedve, lassú nagyon..és a SAMSUNG-ra szavazok..;))
23/30 A kérdező kommentje:
most milyened van?utolsó
2012. márc. 13. 20:03
24/30 anonim válasza:
@19:41
Sikerült megnevezned a Samsung 2 legrosszabb telefonját. Ha nem értesz hozzá, legalább ne ajánlgass hulladékot.
25/30 anonim válasza:
Ennyiért csak Sonyericssont!!!
Sony Ericsson Xperia Ray vagy Neo
26/30 anonim válasza:
Jesszusom milyen hülyeségek... Az s5230-t még a SEk750i is megveri... Olcsó és jó a live with walkman. Egy jó telefon kortól függetlenül és 40 ezer körül van. Ne halgass az ilyen samsung fanokra mert abból csúcskategória alatt nem érdemes venni, még egy ace-t sem!
27/30 anonim válasza:
a samsung igen is jó márka DE ebben a kategóriában live v. ray
28/30 anonim válasza:
ALCATEL ONE TOUCH 955!!!!!!!!!!!!!!!50ÉRT MONDJATOK JOBBAT!!!!?????
29/30 anonim válasza:
xperia mini,meg lww........nagy fosás mind a 2
30/30 anonim válasza:
Oké, és gondolom hogy épp S3-ról, vagy iPhone-ról, vagy galaxy miniről írtad ezt a felettébb intelligens választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!