15 éves fiamnak milyen androidos telefont ajánlotok?
Figyelt kérdés
Régi tönkrement, szülinapjára kapná.2012. febr. 10. 21:20
2/30 A kérdező kommentje:
Olyan 40-50 000, de ha kicsi többér van jó, akkor azon nem múlik.
2012. febr. 10. 21:29
3/30 anonim válasza:
Sony Xperia Mini esetleg akkor Live with Walkman, ha kell a nagyobb kijelző esetleg.
5/30 Koplány iDániel válasza:
De a Samsung Galaxy S vagy a S II is jó.
7/30 Koplány iDániel válasza:
Elnézést nem néztem hogy az úr menyit szán rá.
9/30 anonim válasza:
15 évesnek??? Valami full alap telefon, hogy el lehessen érni, tudjon telefonálni, sms-t küldeni, slussz. Ha androidos kell neki, menjen és vállaljon diákmelót, dolgozzon meg érte. Az ilyen emberek nem fognak semmit megbecsülni, mert mindent megkapnak, nem érzik át, hogy milyen megdolgozni valamiért.
Lehet lepontozni....
10/30 anonim válasza:
Hát ha használt akkor Galaxy S-t is lehet kapni kb 50-55-ér.
Én is így vettem amúgy pár hete az enyémet, teljesen jó, újszerű, hátlapján látszik csak kb hogy másfél éves, de ha annyira zavarna akkor aprópénzért lehetne rá venni újat.
S II az viszont már használtan is más árkategória:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!