Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 15 éves fiamnak milyen android...

15 éves fiamnak milyen androidos telefont ajánlotok?

Figyelt kérdés
Régi tönkrement, szülinapjára kapná.
2012. febr. 10. 21:20
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Zte skate-tel nagyon egyetértek! mindenkinek ideális telefon, én is ilyet szeretnék, és kb. egykorú vagyok a szülinapossal.
2012. febr. 11. 13:17
 12/30 anonim ***** válasza:
69%

Nem is tudom hol kezdjem, annyi hülyeséget írtál.

Persze van sok elkényeztetett gyerek, de azok általában iPhone 4-t kapnak, 50-ért is jó telót kapni, de ez mégis olcsónak mondható az okostelefonok korában, és nincs vele elkényeztetve a gyerek, valószínűleg meg is fogja becsülni.

Plusz nem csak úgy kapja, szülinapja is lesz, az előző meg tönkrement.

Azt se tudod milyen a gyerek, te meg neten keresztül rögtön ítélkezel...

2012. febr. 11. 15:18
 13/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

(#12 Igazad van. Fiam osztályába is sok gyereknek van iPhone 4-e, akiknek több pénzük van. Fiam biztosan meg fogja becsülni és nem 2hónapra kapja)

Lesz mostanában új készülék, mert akkor várunk egy kicsit(most az én régi telefonomat használja, egy 10 éves Nokiát)De ha lesz mostanába új készülék, ami kicsit korszerűbb(bár ezek se régiek, de fél év alatt úgy is elavult lesz, akkor legalább fél évig legyen modern)

Szóval ebben az árkategóriában mikorra várható telefon?

Ő is inkább várna ha lesz frissebb.

2012. febr. 11. 16:07
 14/30 anonim ***** válasza:
Hát, ha magamból indulok ki (18 leszek júniusban), akkor Galaxy Mini. 15 évesnek nem adnék drágábbat, mert fogyó eszköz.
2012. febr. 12. 13:47
 15/30 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igaz utolsó. Én 12 évesen kaptam egy Nokia 5310-et és most is megvan szinte karc nélkül.(3,5 éves) Szóval ha megbecsüli, akkor drágát is kaphat, én is egy SGS2re gyűjtök.
2012. febr. 12. 14:34
 16/30 anonim válasza:

samsung galaxy az jó mert 40000 ft.Ennyiért ez a legjobb.

nekem is silen van és nagyon jó.Szép a kijelző gyors úgyhogy szerintem jó.

2012. febr. 12. 20:11
 17/30 anonim válasza:
bocsánat samsung galaxy gio csak elírtam
2012. febr. 12. 20:12
 18/30 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá utolsó, akkor ne írj már. Az Xperia Minivel össze sem hasonlítható 40 ezer forintért.
2012. febr. 12. 20:21
 19/30 anonim ***** válasza:

A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.

# 15/18 02-12 14:34

Lehet, hogy vigyázol rá. Én is vigyáztam mindre, és mégis elveszik, ellopják, széttörik... Van itthon vagy 3 olyan telefonom, ami működik, csak már kissé kopottak.

2012. febr. 15. 15:46
 20/30 anonim ***** válasza:

Nekem sony ericsson xperia neo-m van,nagyon bevált!!

ez újonnan úgy 68-75 között van,de használtan vehetsz már 40től is ilyet ha szerencséd van

Én is így vettem az enyémet,2 hónapos használtan 45ér,mint ha vadi új lenne

Sztem samsungot ne vegyél,a sonykat sokkal jobb kezelni,sokkal gördülékenyebbek,könnyedebbek

Ha a neo drága lenne,ott a neo v,ez teljesen ugyan az mint a neo csak nem 8mp-es,hanem 5ös a kamerája

Ennél régebb telókat ne vegyél,azokra már nem lesz android 4

2012. márc. 3. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!