Sensation xe vagy galaxy s2?
Figyelt kérdés
Melyik éri meg venni?? elsősorban nem gyorsaságra gondolok mert mindkettő elég gyors /minden fut rajtuk átlag inkább az érdekelne melyik stabilabb melyikre van jobban optimizálva a android stb2012. febr. 4. 01:02
11/17 A kérdező kommentje:
Nekem 1 iphone menüje sokkal jobban tetszik mondjuk mint egy androidjé és a kisebb kijelző nekem jobban bejön de a 4s sokkal drágább...
2012. febr. 5. 00:08
12/17 anonim válasza:
Hát 4S-t ne is vegyél, mert annyival nem jobb, mint a 4.
13/17 A kérdező kommentje:
Hát azért van külöbség 8mp kamera és amiért ennyivel drágább aza 2 mag
2012. febr. 7. 14:24
14/17 anonim válasza:
Csak a 2 magot a rendszeren kívül semmi nem tudja kihasználni. A rendszer meg alapból is gyors.
15/17 A kérdező kommentje:
Igaz de ha hoszabb távra veszed akkor jobban megéri ilyen alapon s2 se érdemes venni sima galaxy és mindent vissz persze sokkal lassabb
2012. febr. 7. 16:40
16/17 anonim válasza:
Hát azért androidnál más a helyzet, mert ahhoz, hogy az android majdnem olyan simán fusson, mint az ios, ahhoz sokkal erősebb hardver kell.
17/17 anonim válasza:
Sokáig S II párti voltam, de mióta One X-em van mindenképp az XE-t ajánlom, SZVSZ jobb telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!