HTC sensation xe vs galaxy s2 melyik jobb?
Én tesztelő vagyok egy online lapnál, és egyik gyártóhoz sem húz a szívem.
Menj egy olyan helyre, ahol megfogdoshatod a készülékeket, és dönts amelette amelyik tetszik.
Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai.
A galaxy S2-nek kicsit gyengécske az antennája de modem frimware-val tudsz sokat jevítani rajta, viszont kb. 1000 ponttal gyorsabb az Exynos proci és Mali-400 GPU, mint a HTC-ben a Qualcomm...
A HTC-ben az anyaghasználat kitűnő, de a Samu féle Super AM-OLED kijelzőt viszont semmi nem űbereli.
HTC is jól supportálja (firmware-val) a készülékeit, de a Samsung magasan élenjár ebben. Igen tudom... csak megnehezítettem a döntésedet, de mi nem nem dönthetünk helyetted.
Választhatod még a Galaxy Note-t, a Motorola Razr XT910, Galaxy Nexus (új),
Sajnos ami versenyezni tud a Galaxy S2-vel, és a Sensation XE-vel, olyat nem nagyon tudok írni neked.
Ugyan ezzel a procival fognak kijönni az új Sony-k (Xperia S ...stb), de pillanatnyilag egyik sem tud annyit mint az általad felsorolt két készülék.
Én galaxy s2 mellett döntöttem, de a HTC készülékeit is ugyan annyira szeretem.
Nekem a galaxy S2 jobban tetszett, de most cserélem le éppen egy Galaxy Note-ra.
Ha érdekel miért, nem hiba miatt, hanem sokat supportálok PC-t, és arra kell a felbontás és a nagyobb kijelző.
Gondoltam, hogy megvárom az Xperia S-t, de szerencsére láttam működés közben, úgyhogy letettem róla.
Ha van keret és időd rá, megvárhatod a Tegra 3-as cuccokat, én nem teszem.
Azért sem, mert értelmetlennek találom egy atomerőművet hordani a zsebemben.
Telefon, Skype és Gtalk kamerázás a másodlagos kamerán, Full HD videó rögzítése, mkv Full HD videó lejátszása (már ez nayga hülyeség, de miért ne), tökéletes játékélmény, kitűnő gyorsaság ...stb
Akkor mi a fenének a 4 mag? Szerintem csak pénzkidobás lesz 2-4 évig amíg nem tudjuk kihasználni, biztosan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!