Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC sensation xe vs galaxy s2...

HTC sensation xe vs galaxy s2 melyik jobb?

Figyelt kérdés
Nem tudom milyet melyik jobb és miért illetve milyen problémák lehetnek velük.
2012. jan. 20. 15:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Majdnem jó :)

3.0-ig nem volt benne több magos támogatás, de mostmár van.

HTC is jó döntés, ha nem nagyon használod játékra, akkor meg főleg.

Bár igazából teljesen mindegy, mert a HTC-n is röccenésmentesen elfut minden :)

Ezért írtam neked, hogy kérdés mi az ami fontos neked.

A jól megválasztott anyaghasználat, vagy egy nagyon jó megjelenítő (AM-OLED).

Kell-e a 16gb beépített memória vagy sem (én sokat utazom, szoktam rajta filmeket nézni, így nekem szempont volt.

2012. jan. 23. 19:32
 12/13 A kérdező kommentje:
beépitet memória nem számit mert a htct viszont lehet bőviteni :D igazából mind2-ön fut minden játék szóval leginkább anyaghasználat + kinézet dönt :D amibe nekem jobban bejön a htc egyedül a samoled ami jobban bejön viszont felbontása jobb a htc + adnak hozzá dr dree fülest (tudom nem elsődleges de azért 25k 1 olyan füles :D
2012. jan. 23. 19:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Felbontást azért nem írtam, mert nem szempont :)

800x480-as felbontás fölött sem látod az oldalakat, mindenképpen bele kell nagyítanod.

Még az 5collos note esetében is, pedig ott a felbontás mégnagyobb :(

De ez van :)

2012. jan. 23. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.