Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sensation xe vagy galaxy s2?

Sensation xe vagy galaxy s2?

Figyelt kérdés
Melyik éri meg venni?? elsősorban nem gyorsaságra gondolok mert mindkettő elég gyors /minden fut rajtuk átlag inkább az érdekelne melyik stabilabb melyikre van jobban optimizálva a android stb

2012. febr. 4. 01:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Inkább iPhone 4-et vegyél ennyiért.Na.azon stabil rendszer van.Az androidnak meg el van baszva a prioritáskezelése, ezért még az S II is beszaggat néha, holott hardverileg jobb, mint az i4, de hiába, ha szar a rendszer.Ez olyan, mintha vennél egy négymagos processzort, ami 3.6 Ghz-en ketyeg, mellé egy hd 7970-et meg 8 giga ramot és windows 98-at raknál rá.
2012. febr. 4. 10:45
 2/17 A kérdező kommentje:
Iphone 4 az csak 1 magos ott már lényeges eltérés v an a gyorsaságba nem??
2012. febr. 4. 11:13
 3/17 anonim ***** válasza:
Nincs túp nagy eltérés, de azért az i4 akadásmentesen fut.Ez azért kis eltérés, mert az s II is csak néha szaggat be.
2012. febr. 4. 11:30
 4/17 anonim ***** válasza:
És az ios nem omlik össze, ellentétben az androiddal.Az meg hogy 1 magos nem igazán jelent semmit, mert az Apple képes szarbóo várat építeni, vagyis ugyanolyan hardverbôl sokkal többet ki tud hozni, mint az android.
2012. febr. 4. 11:34
 5/17 anonim ***** válasza:

tényleg stabil az Ios de azért ne essünk már túlzásokba. mindkettőnek vannak előnyei hátrányai.

77%os te fogtál már S2-őt. vagy valami elvakult apple fan vagy? :D

2012. febr. 4. 12:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Olvasgattam bizonyos fórumokat,meg haverom mondta.De ha nem így van ( mármint hogy néha beszaggat ) akkor javítsatok ki.
2012. febr. 4. 12:34
 7/17 anonim ***** válasza:
Am milyen hátrányai vannak?
2012. febr. 4. 12:35
 8/17 anonim ***** válasza:

akkor még nem fogtál a kezedben :) nem túl okos csak mások véleményére támaszkodni. én nem vagyok oda a samsungokért de az S2 igencsak jó telefon.

Iphone hátrányai:

-egyhangú unalmas szürke menű

-nem túlzottan testreszabható

-sokszor kizárólag a saját tartozékaival hajlandó működni

-bluetooth sem teljesértékű

-csak itunes-al lehet szinkronizálni ez valakinek lehet hogy szimpatikus nekem annyira nem.

-a 3,5ös kijelző nem kicsi, de nem is túl nagy de a PPI miatt tiszteletet érdemel.

ennyi jutott most hirtelen eszembe.

Galxy S2 hátrányai:

-nekem kicsit műanyag hatású

-érintőgombok(bár ez lehet hogy szimpatikus valakinek)

hirtelen ennyi jut eszembe

egyik rendszerre sem jellemző a lassulás, de abban egyetértek hogy az IOS optimalizáltabb így egy gyengébb vason is ketyeg. az android alá kell vas de én még nem láttam olyan s2-őt amin GYÁRI rendszer van és lennének laggolások. valami ócska főzött rommal elképzelhető.

2012. febr. 4. 20:09
 9/17 anonim ***** válasza:
Igazad van. Bár azt iphonennál a testreszabhatóságott jailbreakkel megoldod oszt' jónapot. A többivel egyetértek.Am. akkor sem szaggat be, ha elkezdesz betölyeni egy oldalt, majd a menüben elkezdesz gyorsan gorgetni?
2012. febr. 4. 20:24
 10/17 anonim ***** válasza:

Akkor egyetértünk igazából :)

fogtam már párszor s2őt és sehol nem tapasztaltam röccenést. Még az én Desire-öm sem szokott akadni maximum ha tölt le és gyorsan beletekerek a menűbe de még ilyenkor is nagyon ritka. És ezek az akadások nagyon minimálisak. Pedig ez "csak" 1 ghz-es.

2012. febr. 4. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!