Sensation xe vagy galaxy s2?
tényleg stabil az Ios de azért ne essünk már túlzásokba. mindkettőnek vannak előnyei hátrányai.
77%os te fogtál már S2-őt. vagy valami elvakult apple fan vagy? :D
akkor még nem fogtál a kezedben :) nem túl okos csak mások véleményére támaszkodni. én nem vagyok oda a samsungokért de az S2 igencsak jó telefon.
Iphone hátrányai:
-egyhangú unalmas szürke menű
-nem túlzottan testreszabható
-sokszor kizárólag a saját tartozékaival hajlandó működni
-bluetooth sem teljesértékű
-csak itunes-al lehet szinkronizálni ez valakinek lehet hogy szimpatikus nekem annyira nem.
-a 3,5ös kijelző nem kicsi, de nem is túl nagy de a PPI miatt tiszteletet érdemel.
ennyi jutott most hirtelen eszembe.
Galxy S2 hátrányai:
-nekem kicsit műanyag hatású
-érintőgombok(bár ez lehet hogy szimpatikus valakinek)
hirtelen ennyi jut eszembe
egyik rendszerre sem jellemző a lassulás, de abban egyetértek hogy az IOS optimalizáltabb így egy gyengébb vason is ketyeg. az android alá kell vas de én még nem láttam olyan s2-őt amin GYÁRI rendszer van és lennének laggolások. valami ócska főzött rommal elképzelhető.
Akkor egyetértünk igazából :)
fogtam már párszor s2őt és sehol nem tapasztaltam röccenést. Még az én Desire-öm sem szokott akadni maximum ha tölt le és gyorsan beletekerek a menűbe de még ilyenkor is nagyon ritka. És ezek az akadások nagyon minimálisak. Pedig ez "csak" 1 ghz-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!