Galaxy S II vs. Sensation XL vs. Evo 3D?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb a 3 készülék közül, s miért?2011. dec. 11. 09:54
1/10 anonim válasza:
galaxy s2 hardver miatt, meg tuti lesz rá android 4.0
2/10 anonim válasza:
Sensation XL. Nagyon jó zene teljesítmény, csak a fülese megér 25-30 ezret és ezen is lesz 4.0-s Android.
3/10 A kérdező kommentje:
Lol, az XL-t nem is tudtam, hogy 1 magos.. Legalábbis mobilarena-n ezt írják.
2011. dec. 11. 10:23
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
Hát, több helyen is elismerték, hogy az S2 jobb az XE-nél.
Hiába dolgozik több ghz-n, attól a samsung jól optimalizál. Amúgy az S2 1.2-es..
Nekem fontosabb volt a teljesítmény, gyorsaság, s nem bántam meg, szal S2-t vettem.
2012. jan. 16. 05:02
8/10 anonim válasza:
Az s2-be 1,2 dual van és attól még így is erősebb, mint a HTC-é, mert nem csak az órajel számít. Az exynos erősebb és a grafikus gyorsító is jobb benne.
10/10 A kérdező kommentje:
S2-t.. :)
Fura, de boldog vagyok vele. Fémházasat nem akartam venni, mert nem szeretem a nehezebb készülékeket, és teljesítményben is sokkal jobb. Mára már utánanéztem.
2012. ápr. 29. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!